HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 27 iulie – 2 august 2020: ce surprize te aşteaptă săptămâna viitoare

Săptămâna 27 iulie -2 august este una de foc din punct de vedere profesional, așa că profită din plin de ultima zi a acestui weekend și încarcă-ți bateriile. Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Camelia Pătrășcanu, care te sfătuiește să îți iei gândul de la vacanță măcar pentru câteva zile.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 13:46
HOROSCOP CAMELIA PĂTRĂŞCANU 27 iulie – 2 august 2020: ce surprize te aşteaptă săptămâna viitoare

Berbec

Începutul săptămânii te provoacă să faci calcule… și iar calcule financiare. Prin puterea de convingere de care dai dovadă în aceste zile, vei reuși să obții din partea unei persoane, lucruri pe care nici nu știa că poate să le ofere. Îți merge foarte bine și deții argumente foarte hotărâtoare în rezolvarea unor probleme legale. În weekend nu vei avea timp să te relaxezi, întrucât ești angrenat într-o serie de activități importante.

Taur

Pentru tine, luni și marți, vor fi zile foarte bune mai ales, în plan relațional. Vei reuși să convingi o persoană să vină de partea ta și astfel, să-și schimbe impresia în ceea ce te privește. Miercuri și joi, te vei dedica planificării bugetului familiar. Dacă vei specula un anumit moment sau calitățile unei persoane, vei avea de câștigat în plan financiar. Pentru week-end, se întrevăd planuri de drum.

Gemeni

Vei avea mult de lucru încă de la începutul acestei săptămâni. Din punct de vedere financiar, îți va merge foarte bine luni și marți. Miercuri și joi vei purta discuții delicate cu cineva, în urma cărora poți lăsa o impresie eronată. În weekend, va trebui să ai mare grijă de bani, pentru că riști să fii păgubit.

Rac

Zile de inspirație luni și marți. Trebuie să faci lucrurile așa cum simți sau să te ghidezi după intuiție. Miercuri și joi se întrevede foarte multă muncă. Atenție la acte sau la cadrul legal și juridic. În weekend, lucrurile sunt foarte tensionate cu partenerul de viață.

Leu

Primele zile din săptămână, sunt rezervate pentru recuperare sau reflexie. Ca atare, trebuie să-ți acorzi mai mult timp. Miercuri și joi, vei fi în mare formă atât în plan sentimental, cât și în cel social. Poți fi gelos pe o persoană din anturajul tău. În weekend, muncă și iar muncă, deci, mare atenție la sănătate.

Fecioară

La început de săptămână vei avea mult spor, mai ales de muncă intelectuală. Te vei prinde de anumite lucruri, faci conexiuni și așa vei putea avansa foarte repede. Miercuri este o zi încărcată, vei avea de rezolvat urgent anumite probleme legale. Joi și vineri, se prefigurează diverse activități mult orientate către familie, iar în weekend, mare distracție. Totuși, atenție la excese.

Citeşt mai multe pe fanatik.ro