Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022. Luna Nouă aduce tensiuni în carieră

Horoscop 27 iunie - 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. Gemenii au o relație complicată cu banii, Capricornii găsesc soluții la care nimeni nu s-a gândit.

26 iun. 2022, 20:07
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022. Luna Nouă aduce tensiuni în carieră
Horoscop 8-14 martie 2021 cu Camelia Pătrăşcanu

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022 pentru Berbec

Berbecii au prima parte a săptămânii, adică luni și prima parte a zilei de marți, foarte activă, mai ales din punct de vedere mental, informații, cercetări, investigații. Au nevoie de date și discuțiile, de asemenea, cu tot felul de persoane. Sunt utile drumuri multe la început de săptămână poate și ceva acte sau demersuri sau citesc niște acte ca să se dumirească. Pentru miercuri și joi cu Luna Nouă, multe calcule și nu toate foarte deslușite legate de proprietate, avere, casă confort sau resurse pentru a face ceea ce își doresc. În weekend, însă, au o dispoziție mult mai bună.

Previziuni RUNE pe ZODII, 27 iunie – 3 iulie 2022. Runa KENAZ inversată aduce schimbări. Noutăţi de la pietrele mistice!
Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri este o săptămână care începe cu preocupare pentru bani, bani care vin din felul îndemânatic, isteț în care ei își manevrează cumva interesele, deci fac tot felul de combinații ca să le iasă lucrurile. Miercuri și joi cu Luna Nouă în Rac, tensiuni pe harta lor, mai ales din punct de vedere administrativ, ori au nevoie de un act. Își dau seama că e dificil să-l obțină. Sunt niște demersuri stufoase, se împiedică într-o persoană care nu e foarte deschisă. Poate au mai încercat să bată la niște uși și nu știu cum să le deschidă. De data asta trebuie să vadă dacă îi protejează legea pentru ceea ce doresc ei să facă, să-și corecteze greșelile, dacă le-au făcut. În weekend, alături de familie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022 pentru Gemeni
Gemenii sunt vioi și energici la început de săptămână luni și marți, foarte vorbăreți, foarte isteți și pot să-și aranjeze foarte bine lucrurile. În primul rând, ajung la persoanele de care au nevoie sau la birourile de care au nevoie. Astea ar fi demersurile de succes luni și marți. Miercuri și joi, zilele tensionate vizează mai curând banii. Fie sunt necesare niște cheltuieli pentru a face o acțiune, mai mult pentru imagine – poate să fie și participarea la un eveniment festiv, fie pentru un plan de viitor. Au nevoie de o investiție, de aceea, în weekend se consultă cu niște persoane, privesc lucrurile din altă perspectivă, pentru a găsi altă soluție. Se pare că le reușește.

Horoscopul IUBIRII VARA 2022. Cine primeşte inelul, cui i „se dau papucii”, cine flirtează în vacanţă
Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Pentru Raci, începutul de săptămână pune accent mai mult pe acțiuni minuțioase, verificări diverse, deci vor să se asigure mai curând că lucrurile ies bine. Nu se implică în activități care le depășesc puterile și e foarte bine și au o intuiție extraordinară, pe care și-o folosesc în relații, în afaceri, în orice problemă o au de rezolvat. Luna Nouă îi tensionează, deci, miercuri și joi sunt zile tensionate pentru ei, mai ales dacă trebuie să se poziționeze într-un fel confruntativ cu o persoană importantă din viața lor, cu autoritate sau dacă resping o acțiune, o poziție, un rol care nu consideră că li se potrivește și sunt dispuși să refuze. Calcule financiare în weekend, scrie antena3.ro.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, săptămâna începe foarte bine, foarte social, cu multe întâlniri, în tot cazul, primesc complimente, sunt apreciați sau se gândesc la niște evenimente care să-i pună în valoare și în lumină. Felul lor original de a gândi umorul, îi scoate în evidență luni și marți. Pentru miercuri și joi cu Lună Nouă, atenționările sunt legate pe de-o parte de sănătate și poate schimbarea unui tratament sau o altă perspectivă din care să privească sănătatea sau niște probleme profesionale, juridice care ar trebui rezolvate. Asta se poate întâmpla. Rezolvarea, chiar la final de săptămână pentru că au altă dispoziție, abordează alte lucrurile.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Săptămâna începe bine, au niște realizări sau ajung într-un punct de care pot fi mulțumite în munca lor. Greu, a fost greu, dar vin niște rezultate luni și marți. Luna Nouă însă miercuri și joi aduce dificultăți, mai ales în plan sentimental, în raport cu o persoană la care țin. Poate fi copil, partener, prieten foarte bun. Tensiuni, mai ales legat de sentimentul că păgubesc, că dau mult, că nu le se recunoaște efortul, că nu știu cum să ajute și că cumva toată treaba asta le depășește puterile. Pentru weekend au nevoie să-și liniștească sufletul, de un moment și un spațiu de singurătate, să se aline.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Balanțele încep săptămâna foarte dinamic, foarte activ, atât sub aspect mental, cât și geografic. Călătoresc, fac vizite, discută cu multe persoane, propagă ideile pe care le-au, duc muncă de lămurire și convingere sau educație și se ocupă mai mult cu probleme intelectuale și au spor, le iese bine treaba asta. Se simt bine în rol de profesor sau transmițând un mesaj. Luna Nouă, miercuri și joi, aduce tensiuni în carieră sau într-un aranjament pe care l-au avut și care nu stă în picioare sau nu se poate împlini din cauza unei persoane sau din cauza unor detalii, elemente poate chiar și juridice pe care nu le-au luat în calcul și care acum strică proiectul, să au înțepenez proiectul, însă au speranțe în weekend – discută și găsesc soluții.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Scorpionii încep săptămâna cu preocupări pentru bani. Cumva nu muncesc pentru banii ăștia, dar din felul în care pledează, discută și știu să pună problema onorariului sau să sublinieze niște avantaje, niște atuuri pe care le-au, scot mai mult decât au crezut. Aspectele sunt minunate și vizând casa, căminul, niște aranjamente bune. Luna Nouă, miercuri și joi le aduce dificultăți la drum. Poate e bine să le evite sau să și le pregătească foarte bine, trebuie să respecte legea. Pot avea și dificultăți cu autoritățile. Pot descoperi că pentru o afacere sau o acțiune pe care o întreprind nu au tot dosarul complet. În weekend își bat capul cu tot felul de probleme.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Pentru Săgetători, relațiile sunt importante. Luni și marți dau bine la public sau vor să dea. Sunt atenți la șarmul lor, farmecul lor, ținuta lor și au întâlniri frumoase, cu multe discuții. De fapt, este o săptămână în care luni și marți discută mult. Fac o impresie foarte bună. Miercuri și joi, cu  Luna Nouă, e vorba de bani, bani pe care ar trebui să-i primească în urma unei acțiuni, proiect sau niște idei pe care ei și le livrează altora. Da, nu știu dacă obțin atât când li s-a spus sau cât speră ei, chiar dacă ideile lor sunt valoroase. Cheltuieli diverse, pe care n-ar trebui să le facă la mijlocul săptămânii, pentru că nu se dovedesc atât de utile acum. În weekend, plimbări.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Capricornii muncesc, luni și marți, cu mare plăcere, poate și învață lucruri noi sau exersează ceva. Pot colabora cu tinerii, găsesc soluții la care alții nu s-au gândit, foarte practice, soluții prin care fac economie sau câștigă bani. Luna Nouă de miercuri și joi aduce tensiuni parteneriale, poate chiar conjugale. Și asta pentru că poate partenerul întreprinde ceva de care Capricornii nu știau sau păreau să cadă de acord, dar n-au căzut de acord sau fiecare a interpretat cum a vrut. Așa că discuții în weekend despre confort, casă și investiții.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 iunie – 3 iulie 2022 pentru Vărsător
Vărsătorii sunt creativi și originali la început de săptămână, vin cu idei și au un mod foarte personal prin care rezolvă lucrurile. În general, pe partea plină a paharului. Sunt tonici. Atenție la sănătate, însă, miercuri și joi. Sunt niște atenționări de care trebuie să țină cont. Poate merită să facă niște investigații, iar la muncă nu prea se simt bine. Au senzația că sunt constrânși, că lucrează într-un cadru prea limitat sau că șefii sau colegii nu văd într-un mod mai viu, mai creativ regulile și normele. Discuții cu parteneriale în weekend.

Horoscop 27 iunie – 3 iulie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
O săptămână care începe bine, dacă se concentrează ei singuri pe ce au de făcut, fără influențe din afară. Cu ocazia asta, își măsoară foarte bine posibilitățile, geniul și talentul, și știu care este maniera și metoda cea mai bună prin care ei pot da rezultate. Luna Nouă aduce tensiuni în zona sentimentală, a relațiilor cu apropiații și cu cei iubiți, dar și au trac, emoții, privind curajul de a-și expune ideile sau talentul, deși de lucrul ăsta poate să depindă un proiect și bani. Muncesc mult. În weekend le vine inima la loc și poate au mai mult curaj să își prezinte ideile.