Previziuni RUNE pe ZODII, 27 iunie – 3 iulie 2022. Runa KENAZ inversată aduce schimbări. Noutăţi de la pietrele mistice!

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice.

26 iun. 2022, 11:09
Previziuni RUNE pe ZODII, 27 iunie – 3 iulie 2022. Runa KENAZ inversată aduce schimbări. Noutăţi de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 27 iunie – 3 iulie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie-3 iulie 2022. Ce zodii au prins runele benefice
„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – KENAZ, inversata. Vanturile schimbarii sufla peste tine si esti dornic sa ai parte de lumina ce vine din noua cunoastere. Kenaz iti vesteste aici sa fii prudent sa nu te schimbi la orice gand trecator sau la orice noua idee iti iese in cale. Unele idei noi sunt bune pentru tine, altele nu, desi sunt bune pentru altii. Un dezechilibru legat de cat si la ce sa te schimbi iti este anuntat acum. Simte ce este potrivit tie. Kenaz semnifica iluminarea, deschiderea la noi ganduri si idei dar si noi inceputuri precum primavara sau rasaritul unei noi zile. Kenaz are energia aerului precum vantul si e conectata la Freyja, zeita mama absoluta.

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung
ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Nauthiz (inversata): Sunt interpretari in care aceasta runa nu poate fi inversata. Alti specialisti, insa, spun ca runa Nauthiz inversata simbolizeaza pretul platit pentru a avea. Ca sa ajunga sus, ca sa isi implineasca dorinte, unii oameni au indurate situatii dificile, au luptat, au infruntat obstacole extreme.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – SOWELU : Runa germanica Sowelu semnifica conceptul de totalitate, de forte vitale ale vietii si de Soare. Aceasta runa vesteste un moment de profunda regenerare pentru cel ce o primeste. Este nevoie sa admiti ceva ce ai negat de mult timp daca vrei sa mergi mai departe si sa culegi beneficii noi. In clipa in care accepti sa scoti la lumina ce era in negare, devii intreg, complet si aduci totalitatea in viata ta. Un razboinic este viteaz atunci cand este constient de toate aspectele sale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.