Horoscop Camelia Pătrăşcanu 29 noiembrie – 5 decembrie: Conjuncția Mercur-Soare în Săgetător aduce probleme

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 noiembrie – 5 decembrie. Săgetătorii au nevoie de ajutor, dar nici alte zodii nu au o perioadă bună.

28 nov. 2021, 18:22
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 29 noiembrie – 5 decembrie: Conjuncția Mercur-Soare în Săgetător aduce probleme

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 29 noiembrie – 5 decembrie Berbec

Sunt foarte interesați de cum îi percep ceilalți. Îi preocupă și câștigurile. Joi și vineri reușesc să-i convingă pe cei din jurul lor să facă tot felul de lucruri pentru a obține ce doresc. Cel mai probabil în weekend vor face o călătorie.

Taur

La începutul săptămânii vor munci foarte mult, dar sunt recompensați. Nativii Taur sunt sfătuiți să nu enerveze pe nimeni la mijlocul săptămânii. În weekend realizează unele lucruri cu partenerul de viață.

Gemeni

Au o mulțime de idei și sunt foarte ingenioși în primele zile ale săptămânii. Au tot felul de informații și pot rezolva unele lucruri. La mijlocul săptămânii vor avea foarte mult de muncă. Este posibil ca în weekend să pornească la drum alături de partenerul de viață.

Rac

Îi preocupă situația în care se află. Fac tot felul de lucruri dacă au și ei un avantaj. Au idei bune pentru a finaliza proiecte. La finalul săptămânii vor ajuta niște prieteni.

Horoscop Cristina Demetrescu decembrie 2021. Casa Sănătăţii este ameninţată, dar dragostea vine cu focuri de artificii
Leu

Începeți săptămâna foarte bine. Primele zile sunt potrivite pentru întâlniri, ședințe. Au tendința de a corecta greșelile altora. S-ar putea să apară unele discuții în familie. Finalul de săptămână este unul foarte bun. Sunt puși pe distracție.

Fecioară

Câștigă bani în primele zile din săptămână, dar îi vor cheltui la fel de repede. La mijlocul acestei săptămâni ar trebui să fie atenți să nu-i jignească pe cei din jurul lor. Finalul de săptămână în găsește acasă.

Balanță

Unii nativi sunt foarte atenți la aspectul, look-ul lor. Alții sunt cât se poate de atenți la gesturile pe care le fac și își găsesc cele mai potrivite cuvinte. Miercuri și joi s-ar putea să primească o sumă de bani. În ultimele zile din săptămână vor avea discuții cu tot felul de persoane. Unii nativi pornesc la drum.

Scorpion

Își folosesc mai mult intuiția. Observă tot felul de lucruri de la distanță. Miercuri și joi vor lua atitudine. Sfârșitul săptămânii este extrem de bun. Reușesc să câștige bani.

Săgetător

Au nevoie de ajutor luni și marți. Chiar și un sfat este bun. Acești nativi ar trebui să aibă mai multă grijă când vine vorba despre sănătate. Se bucură de un final de săptămână liniștit.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu Capricorn

Încep săptămâna în forță. Sunt apreciați și li se recunosc meritele. S-ar putea ca în următoarele zile să apară unele tensiuni, discuții în contradictoriu.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Vărsător

Primesc vești bune, iar în primele zile ale săptămânii reușesc să rezolve mai multe probleme de natură juridică. Au idei bune și gândesc foarte limpede. Astfel, își vor da seama dacă sunt mințiți. În weekend află tot felul de informații.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu  Pești

Colaborează bine și foarte eficient cu o persoană. S-ar putea să primească unele informații prețioase de la persoane aflate la distanță. Vor fi lăudați pentru lucrurile pe care le fac în weekend.