HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Chiar dacă se vor mai rezolva problemele legate de pandemia de COVID-19, sub influența lui Pluton, Planeta Morții, și a lui Hades, Zeul Infernului și al Subteranelor, lumea va suferi schimbări ireversibile, mai atenționează astrologul Cristina Demetrescu.

11 nov. 2021, 22:52
HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Horoscop 2022 cu Cristina Demetrescu.

Multiple șanse de câștig și momente de împlinire pentru câteva dintre zodii
Cristina Demetrescu anunță că toții nativii zodiilor vor fi afectați financiar, infracționalitatea cibernetică va crește, alimentele se vor scumpi. În multe locuri din lume, populația va fi nevoită să trăiască la limita supraviețuirii.

Potrivit astrologului, multă lume tinde să nu acorde foarte mare atenție pandemiei de COVID-19, ci inevitabilelor probleme care vor apărea la mulți cu banii, situații legate de economie, hrană și agricultură, ce se află sub patronajul Taurului.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou
Deși ne facem planuri pentru 2022, putem scăpa din vedere Luna Nouă și Uranus în Taur care dau un caracter extrem de imprevizibil. Uranus poate răsturna oricând și cele mai vizionare predicții.

Grație efectului pe care îl va avea Luna Nouă, guvernele lumii vor lua anul viitor o serie de decizii pentru a putea trece peste problemelor financiare care ar putea apărea. Acest fapt ar putea determina anumite persoane să o ia de la zero sau să-și amâne, dacă nu chiar anuleze, anumite planuri de afaceri.

Horoscop 2022 cu Cristina Demetrescu. În perioada 22 martie – 1 iulie, când Saturn va fi în Vărsător, mulți vor avea multiple șanse de câștig dacă vor ști să speculeze informațiile de acum.

De la 5 iunie, pentru un an și jumătate, destinul va intra în zodia dublă a Gemenilor. În consecință, oamenii vor putea să se „dedubleze”. Cei care au niște job-uri ce ar putea fi cu risc anul viitor nu ar strica să aibă măcar o variantă de back-up pentru a nu risca să rămână șomeri.

Horoscop 2022 Cristina Demetrescu: Big Bang financiar, cu explozie şi implozie. Pluton, planeta morţii, are efecte negative
Potrivit astrologului Cristina Demetrescu, tot anul viitor va fi cea mai scăzută natalitate. Și elevii ar putea avea un an greu, mai ales cei care urmează să susțină examene importante, deoarece Gemenii guvernează învățământul primar și gimnazial. În plus, Destinul ce intră în aceeași zodie a Gemenilor, iar Mercur și Venus sunt retrograde exact în perioada când ar trebuit să aibă loc examenele.

Și chiar dacă se vor mai rezolva problemele legate de pandemia de COVID-19, sub influența lui Pluton, Planeta Morții, și a lui Hades, Zeul Infernului și al Subteranelor, lumea va suferi schimbări ireversibile, mai atenționează astrologul Cristina Demetrescu, potrivit a3.ro.