Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 august – 5 septembrie. Probleme în Casa Sănătăţii

Începutul lunii poate fi plin de spaime financiare că prognozele pe care le-au făcut nu se adeveresc, că oamenii cu care lucrează nu sunt cei mai potriviți.

30 aug. 2021, 10:14
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 august – 5 septembrie. Probleme în Casa Sănătăţii

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 august – 5 septembrie pentru Berbec

Săptpmâna debutează cu confuzie, nesiguranță, tocmai pentru că din cauza unor neglijențe profesionale sau lucruri care le-au scăpat acum sunt puși în fața unor alegeri, să corecteze sau să schimbe un anumit proiect. Asta mai ales luni și marți. Miercuri și joi sunt foarte conservatori, vor să apere lucrurile pe care le-au făcut, de aceea trebuie să găsească soluții mult mai creative. În weekend au o stare bună.

Horoscop 30 august – 5 septembrie Camelia Pătrăşcanu pentru Taur 
Sunt foarte preocupați de bani și neliniștiți că ar putea pierde sau sunt în punctul de a face niște investiții destul de riscante. Miercuri și joi primesc mai multe date de la specialiști, finanțiști, oameni care se pricep, și în felul acesta știu mai bine joi și vineri care este drumul pe care trebuie să-l abordeze. În weekend cu familia sau pur și simplu cu ei înșiși pentru a-și încărca bateriile.
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni 
Foarte tensionați luni și marți și au niște aspecte care arată că se pot teme pentru viața sau siguranța lor. Au momente de trac sau neliniște, dar miercuri și joi le depășesc – sunt două zile splendide, de încredere și de împuternicire mai ales în probleme practice ale vieții, chiar și aspecte financiare. În weekend, drumuri, vizite și discuții de tot felul.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 august – 5 septembrie pentru Rac 
Pot fi foarte emoționați și descumpăniți luni și marți, mai ales dacă descoperă că le-a scăpat ceva, niște informații pe care nu au știut să ia aminte la ele sau să le ia în considerație. Dar, miercuri, joi și vineri se remobilizează, se împuternicesc și abordează chiar și aspectele mai dificile sau neplăcute. În weekend pot avea chiar spor financiar sau recuperează niște bani.

Horoscop 30 august – 5 septembrie Leu 
Săptămâna debutează cu presiuni privind niște consecințe pe care nu le-au anticipat corect. Realizează că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, de aceea trebuie să se replieze sau să corecteze ceva. Și se gândesc la lucrul acesta mai ales miercuri și joi. Găsesc soluții, pentru că le pun în aplicare în weekend și apoi în zilele care urmează weekendului.

Horoscop 30 august – 5 septembrie Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară 
La început de săptămână, Fecioarele pot avea sentimentul că au sarcini mai mari decât pot duce sau că e nevoie de mai multe mobilizare din partea lor pentru a duce la bun sfârșit ce și-au propus. De aceea, miercuri și joi încearcă să păstreze doar ceea ce este potrivit pentru ele din relații, colaborări planuri, proiecte, sarcini, și restul să renunțe. În weekend, stau și reflectează la evenimentele din săptămână și au nevoie să se linișteasă sau detașeze.

Horoscop DRAGOSTE 30 august – 5 septembrie 2021. Multe combinaţii în această săptămână 

Horoscop 30 august – 5 septembrie Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă 
Începutul de săptămână este tensionat din cauza unor informații pe care le primesc sau a unor comunicări pe care le au cu persoane aflate la distanță. La mijlocul săptămânii, miercuri și joi, apelează și ele la specialiști pentru a afla niște soluții pentru ele sau pentru alții. La final de săptămână sunt într-o mare formă, se distrează, au experiențe inedite.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 30 august – 5 septembrie pentru Scorpion 

Începutul poate fi plin de spaime financiare că prognozele pe care le-au făcut nu se adeveresc, că oamenii cu care lucrează nu sunt cei mai potriviți. De aceea, miecuri și joi, este necesar să se uite peste niște acte să vadă cum se pot descurca. În weekend sunt pe treabă.

Horoscop  Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător 
Început de săptămână destul de tensionat din cauza întâlnirilor cu oameni care le spun diverse lucruri. Miercuri și joi fie au nevoie să vadă ce e bun din ce e rău, fie să se consulte cu familia sau apropiații pentru a vedea pe cine se pot sprijini și cum pot ieși din diverse neplăceri. În weekend însă nu mai au griji, pot face călătorii.

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Mercur intră în Balanţă şi ne ajută să gândim mai limpede şi să ieşim, astfel, din orice impas

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn 
Pentru Capricorni, multă muncă la început de săptămână, și pentru  fi în timp, pentru a rezolva la timp anumite lucruri, dar au și mai multe activități de acoperit mai multe paliere. Pot avea neplăceri profesionale din cauza unor persoane nepregătite sau care i-au dus cu vorba și nu se țin de cuvânt, Miercuri și joi sunt mai diplomați, apelează la partea sensibilă. În weekend au un câștig.

Horoscop 30 august – 5 septembrie Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător 
Vărsătorii sunt foarte inspirați și imaginativi luni și marți, au multe planuri și multe proiecte, dar nu au bani pentru toate, Pe unele trebuie să le lase în stand-bye și trebuie să cântărească ce e necesar să facă acum. Muncesc mult miercuri și joi și au spor inclusiv financiar. În weekend, alături de partener, în funcție de cum li se face programul și de către cealalta persoană.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti 
Pentru Peşti, începutul de săptămână este foarte neliniștitor, parcă nu sunt siguri că pot, nu au chef, nu sunt într-o formm foarte bună, poate și din cauza unor discuții familiale sau a unor fricțiuni în familie. Dar, sunt într-o forma mai bună miercuri, joi și vineri, fie pentru că se reconectează, au încredere în ei, sunt și un pic mai spirituali. În weekend muncesc și o fac cu foarte mare sârg și cu bune rezultate. Sunt și grijulii cu sănătatea lor.

Sursa: antena3.ro