Horoscop DRAGOSTE 30 august – 5 septembrie 2021. Multe combinaţii în această săptămână

Comunicatorul zodiacului se afla din 30 august in simbolul echilibrului. Iti este mai usor asculti, iar unele lucruri chiar trebuie auzite! Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

30 aug. 2021, 08:55
Horoscop DRAGOSTE 30 august – 5 septembrie 2021. Multe combinaţii în această săptămână

Horoscop dragoste 30 august – 5 septembrie 2021.

Saptamana sta sub semnul intrarii lui Mercur in Balanta. Comunicatorul zodiacului se afla din 30 august in simbolul echilibrului. Iti este mai usor asculti, iar unele lucruri chiar trebuie auzite!

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop DRAGOSTE 30 august – 5 septembrie 2021 Berbec
Eviti de ceva vreme chestiuni domestice, insa acum este o perioada propice sa le lamuresti. Daca nu le transformi in prioritati, pot deveni probleme grave, mai ales ca se anunta oportunitati in cariera ce te vor indeparta si mai mult partenerul de cuplu. Trateaza fiecare chestiune cu atentie. Daca esti singur, deplasarile in interes de serviciu iti pot aduce in cale o persoana mai mult decat interesanta.

Horoscop SEPTEMBRIE 2021. Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd pentru fiecare zodie

Horoscop dragoste 30 august – 5 septembrie 2021

Taur
O saptamana in care iti este recomandat sa renunti, macar putin, la incapatanarea proverbiala si sa asculti si punctul celorlalti de vedere. Vei reusi sa iti intelegi mai bine partenerul de cuplu daca faci acest lucru, daca nu, confliectele se vor accentua. Daca esti singur, sunt sanse mari sa gasesti o persoana influenta, care sa-ti imbunatateasca imaginea de sine.

Horoscop dragoste 30 august – 5 septembrie 2021 Gemeni
Centrul universului tau in aceasta saptamana vor fi familia si grijile pentru bani. Indiferent ce actiuni vei intreprinde, vei pune in balanta interesul familiei si interesul financiar. Chiar daca vei fi destul de ocupat cu cariera, nu te indeparta de cei dragi. Daca esti singur, atentia va fi indreptata mai mult spre munca, decat spre intimitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop SAPTAMANAL 30 august – 5 septembrie 2021. Ce combinatii!
Iata horoscop saptamanal pentru 30 august – 5 septembrie 2021. Saptamana debuteaza cu intrarea lui Mercur, mesagerul zodiacului, in simbolul echilibrului – zodia Balanta. Te poti astepta la mai multa comunicare, care are la baza, de fapt, ascultarea. Esti mai pregatit sa asculti si punctul celorlalti de vedere, sa le urmaresti ideile. Luna face unghi de 90 de grade cu Soarele in Fecioara. Acesta combinatie poate aduce o stare usoara de nervozitate pe care o poti tine sub control daca te concentrezi mai mult. Incearca sa nu fii obtuz. Marte si Pluto intra si ei intr-o aliniere care clarifica putin situatia in care te afli. Un proiect, o idee, prinde contur.

Weekend-ul aduce o alta combinatie: Soare-Uranus-Marte-Mercur. Uranus este despre libertate, adevar si individualitate, dar cu Soarele in semnul Fecioarei indiciul este sa iti restructurezi resursele si sa muncesti mai mult pentru a obtine ceea ce-ti doresti. Mercur si Venus, in unghiuri fine fata de Saturn si Jupiter, aduc si mai multa actiune la final de saptamana, si iti amintesc de oamenii speciali din viata ta.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Draga Berbecule, aceasta perioada este foarte plina si importanta pentru tine. Perceptia ta si abilitatile tale de comunicare vor fi foarte active, gratie influentelor planetare, iar ele te vor ajuta sa iti exprimi ganduri si emotii cu scop de vindecare a unor relatii, asa cum nu puteai sa o faci pana acum. O situatie neasteptata cu potential de stres poate aparea spre finele saptamanii, mai ales daca alegi sa calatoresti, insa este doar o predispozitie. Gandeste-te bine care iti sunt sentimentele si ce vrei cu adevarat, in loc sa insisti pe situatii care nu duc nicaieri. Saptamana iti va da oportunitatea sa schimbi unele proiecte de viitor daca ceva te preocupa. Ai incredere in instinctele tale, in special pe tot ce inseamna relatii si subiecte financiare.

Horoscop Urania 28 august – 3 septembrie 2021. Mercur intră în Balanţă şi ne ajută să gândim mai limpede şi să ieşim, astfel, din orice impas

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Draga Taurule, aceasta saptamana va stabiliza unele schimbari permanente in relatiile tale. Planetele creaza un mediu in care ai nevoie sa fii mult mai atent pe acest plan. Tine-ti intentiile de viitor si gandurile doar pentru tine si nu le impartasi cu nimeni deocamdata. Sociabilitatea ta va deveni mai intensa si vei avea ocazia sa petreci timp minunat cu oamenii dragi. Revizuieste si prioritizeaza orice aspect ce tine de incredere, bani si valori. Poti fi preocupat cum sa gestionezi cel mai bine o situatie importanta pentru tine. Ca sa te descurci cu ea, dedica-ti tot timpul de care ai nevoie ca sa te gandesti bine la toate aspectele.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Draga Gemeni, in aceasta saptamana te vei focusa pe munca ta si pe oamenii care sunt prezenti in ea. Sunt subiecte de care trebuie sa te ocupi. Vei avea o agenda plina, totusi ai nevoie sa iti mentii atentia totala pe detalii si sa fii cu un pas in fata evenimentelor. Asteapta-te la unele tensiuni spre finele saptamanii ce pot erupe de la o problema pre-existenta, cu scop de a vindeca orice a mai ramas de vindecat pe aceasta tema. Un vechi amic poate sa apara si sa te faca sa te intrebi daca aceasta relatie merita sa fie revigorata sau ar trebui sa fie lasata deoparte, doar cu ce a fost candva ca amintire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.