Horoscop Camelia Pătrăşcanu 6-12 ianuarie 2020. Luna în creştere, semn de abundenţă pentru zodii

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a făcut horoscopul pentru săptămâna 6-12 ianuarie 2020. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în această perioadă vedeţi un pic mai jos. 

05 ian. 2020, 12:24
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 6-12 ianuarie 2020. Luna în creştere, semn de abundenţă pentru zodii

Vești importante pentu zodii în săptămâna 6-12 ianuarie 2020! Astrologul Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt nativii care vor vea parte de schimbări uriașe sau de vești neașteptate în zilele următoare!

Citeşte şi Horoscop Oana Hanganu 6-12 ianuarie. Ce zodii sunt afectate de Luna Plină, ce zodii îşi prelungesc vacanţa

În această săptămână Luna este în creștere. Este semn de abundență. Foarte multe planete în Capricorn vorbesc de un început de an în care suntem extrem de concentrați pe proiectele noastre și pe realizări practice. Unii nativi pot primi chiar și sume importante de bani.

Vineri este Lună plină. Această săptămână este foarte bună pentru a lua în calcul toate resursele pe care le avem și să le valorificăm. Săptămâna 6-12 ianuarie, din punct de vedere al horoscopului, este perfectă pentru a dezvolta proiecte și idei noi.

HOROSCOP BERBEC – Berbecii au agenda pregătită pentru săptămâna următoare. Chiar de luni intră în pâine, se gândesc la bani sau la cum pot să îi procure. Marți și miercuri sunt zile foarte bune pentru întâlniri, în weekend se distrează.

HOROSCOP TAUR – Taurii au o săptămână cu aspect frumos, pe care o încep bine. Toată săptămâna se gândesc la proiecte și la bani. Asta vor face în special marți și miercuri. Unele acte poate nu le-au încheiat corect în anul care a trecut. Atenție! Nu ar fi rău să le controleze să vadă dacă totul este în regulă. 

HOROSCOP GEMENI – Gemenii au o încărcătură mare în zona banilor, mai mult a recuperării banilor. Trebuie să fie atenți la strategiile care au funcționat în anii trecuți.â

HOROSCOP RAC – Pentru raci săptămână aduce multe întâlniri și discuții. Săptămâna începe bine în sensul că există armonie și bază de dialog, dar pot avea sentimentul că li se ascunde ceva.

HOROSCOP LEU – Leii au parte de foarte multă muncă în săptămâna 6-12 ianuarie. Au rezultate și sunt foarte implicați. Foarte bune zilele de marți și miercuri pentru întâlniri.

HOROSCOP FECIOARĂ – Fecioara trebuie să își valorifice potențialul profesional, dar și în relațiile personale. În a doua jumătate a săptămânii pot avea un proiect de succes.

Mai multe detalii pe a1.ro.