Ultimele săptămâni cu fierbintele Marte în calculatul Capricorn. Cum se schimbă viața zodiilor până în 13 februarie 2024

Întâlnirea planetei iubitoare de acțiune și energie cu Capricornul orientat spre obiective indică de obicei că trebuie să trecem la treabă. Totuși, acest lucru va fi valabil pentru fiecare semn zodiacal?

29 ian. 2024, 10:12
Ultimele săptămâni cu fierbintele Marte în calculatul Capricorn. Cum se schimbă viața zodiilor până în 13 februarie 2024

Marte a intrat în Capricorn în 4 ianuarie 2024 și va rămâne aici până în 13 februarie 2024, când se va muta în Vărsător. Mai avem, așadar, aproximativ două săptămâni din această energie. Marte este în Capricornul cu o energie drastic diferită, mai măsurată, după o perioadă în Săgetător înflăcărat și adaptabil. Mai avem timp până la jumătatea lunii februarie pentru a stabili și a lucra spre obiectivele noastre cele mai organizate.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Planeta Marte reprezintă ferocitatea, agresivitatea, puterea, entuziasmul și vitalitatea noastră. Marte este conducătorul Berbecului și al Scorpionului, iar plasarea lui în harta natală determină modul în care se manifestă tenacitatea și spiritul competitiv. Marte este o planetă care prețuiește eficiența, ambiția și realizarea lucrurilor. Cu toții suntem conduși de un obiectiv comun, iar această planetă se asigură de el!

Dar cum interacționează energia lui Marte cu caracterul pământesc și rafinamentul Capricornului?

Semnificația lui Marte în Capricorn
Pe măsură ce Marte trece prin Capricorn, energia sa devine mai măsurată și mai disciplinată. Marte în Săgetător este totul despre spontaneitate și optimism, dar atunci când intră în Capricorn, fiecare zodie va simți un sentiment reînnoit de scop și concentrare. Faptul că acest tranzit a avut loc la începutul anului 2024 îl face cu atât mai oportun.

Horoscop 2024. Zodiile care au noroc cu carul până în martie

Al zecelea semn al zodiacului, Capricornul, este un semn de pământ guvernat de Saturn. Marte este o planetă subtilă pentru Capricorni, care sunt lideri naturali și lucrători practici. În timpul acestui tranzit, toate semnele zodiacale au ocazia să profite de realismul și disciplina Capricornului pentru a obține succesul pe termen lung.

Iată cum se schimbă viața zodiilor până când Marte se va muta în Vărsător din 13 februarie 2024.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Din momentul în care Marte a intrat în Capricorn, dragă Berbec, strategia este de cea mai mare importanță pentru tine. Pentru că ești un semn care este condus de Marte, ești mereu conștient de semnificația tranzitelor sale. În plus, tu și Capricornul aveți o modalitate cardinală, ceea ce înseamnă că sunteți deosebit de persuasiv și pasionat în această perioadă cu Capricornul. Dar nu uita să ții cont de toate modalitățile diferite prin care poti face pași deliberați și bine gândiți pentru a obține ceea ce te motivează!

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Amintește-ți obiectivele profesionale pe care ți le-ai stabilit, dragă Taur. Datorită faptului că compatibilitatea ta cu Capricornul este de neegalat, acest tranzit pe Marte îți va oferi un sentiment de putere și revitalizare. Pe lângă faptul că îți va fi mai ușor să trimiți elemente de pe lista ta de lucruri de făcut, vei descoperi și că noi oportunități te vor inspira. În cea mai mare măsură posibilă, profită de această perioadă revitalizantă și revigorantă!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
În acest an, dragă Gemeni, ce îți dorești cel mai mult? Intrarea lui Marte în Capricorn iti va aduce claritate și pasiune pentru creativitate, ambele având potențialul de a te inspira pentru restul anului 2024. Cu toate acestea, cum iti poti concentra și canaliza energiile în așa fel încât să poti face un contribuție substanțială și consistentă la aceste pasiuni? Imediat, acest lucru nu va fi evident pentru nimeni. Cu toate acestea, ar trebui să utilizezi îndârjirea lui Capricorn pentru a te ajuta să iti atingi obiectivele!

Rac (21 iunie – 22 iulie)
Întotdeauna ești în căutarea stabilității, dragă Rac. Ești unul dintre acei oameni. Din fericire, intrarea lui Marte în Capricorn iti va aduce acest lucru, dar iti poate veni în moduri pe care nu le-ai anticipat. Acest an, relațiile și viața amoroasă iti pot oferi sprijinul fundamental de care ai nevoie, sprijin care te va conduce să descoperi noi pasiuni pe care le cauți. Este important să ții cont de cât de puternic ești și să cultivi o relație dedicată cu această energie.

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui

Leu (23 iulie – 22 august)
Cu energia ta de foc, poți întotdeauna să începi lucrurile cu piciorul bun, dragă Leu. În momentul în care Marte intră în Capricorn, acest lucru se va simți deosebit de pertinent. Pe parcursul acestui tranzit, nu vei avea probleme în a vă îndeplini cu succes rutinele, rezoluțiile și obiectivele viitoare. Este important să reții că acest timp este și un timp pentru plăcere și odihnă. Pentru că este simplu să asumi prea mult, este ușor să experimentezi burnout, lucru pentru care planurile tale pentru 2024 nu au timp!

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro