Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Conjuncția Soare-Neptun-Mercur aduce revelaţii. Multe răspunsuri la probleme care ne macină le primim în vis

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur s-a produs pe 16 martie 2023, dar vine cu efecte semnificative asupra celor 12 zodii şi în următoarele 3-4 zile.

17 mart. 2023, 09:49
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Conjuncția Soare-Neptun-Mercur aduce revelaţii. Multe răspunsuri la probleme care ne macină le primim în vis

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Tripla conjuncție se formează în zodia Pești şi aduce în principal confuzie, de aceea nu este momentul potrivit să luăm decizii. Acest eveniment astrologic ne activează intuiţia şi ne încurajează să ne-o ascultăm. Visele nocturne pot fi pline de semnificaţii şi pot aduce o multitudine de răspunsuri. Astrologul Camelia Pătrăşcanu ne recomandă chiar ca, înainte de culcare, să punem întrebări în legătură cu situațiile dificile cu care ne confruntăm.

Graba și nerăbdarea pot fi mai accentuate și pot avea consecinţe nedorite. În conversațiile pe care le purtăm, avem suspiciuni cu privire la onoare și cinste.

BERBEC

Berbecii pot avea zile dificile, atât cei care fac drumuri cât și cei care se plâng de diferite probleme de sănătate, previzionează Camelia Pătrăşcanu pentru fanatik.ro. E bine să ceară a doua opinie acolo unde nu sunt siguri de unele analize. La locul de muncă se nasc tot felul de vorbe secrete. Primesc semne că lucrurile nu sunt tocmai în ordine.

TAUR

Aceşti nativi pot fi ușor dezamăgiți de prieteni. Aud că sunt bârfiți. Contextul astral favorizează pierderea banilor. Dacă acceptă să sprijine pe cineva, să-și ia adio de la banii împrumutați.

GEMENI

Pentru Gemeni, pot fi complicații din cauza relației cu șefii sau cu autoritățile. Constată ciudățenii în ierarhia de la locul de muncă. Chiar ei pot fi aceia care spun lucrurilor pe nume, dar trebuie să-şi asume riscul că-şi vor complica viaţa.

Citeste si Cât de gospodină ești în funcție de zodie. În ce zodie s-a născut gospodina desăvârşită

RAC

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur le activează dorul de casă sau dorul de persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme. E vorba, însă, nu doar de o distanță geografică de anumite persoane, ci și de o distanță sufletească. Oamenii pot face tot felul de lucruri și pot fi contrariați Racii legat de ce aud despre anumite persoane.

LEI

Contextul astral al acestei perioade le aduce acestor nativi teama unei păgubiri. Poate fi vorba despre o pierdere materială, dar, în aceeaşi măsură, despre una relațională. O persoană care părea loială îi poate trăda. Mulți Lei pot avea un sentiment de gol. P

FECIOARA

Fecioarele au trac sau un sentiment de rușine ori de vinovăție. Se întreabă dacă se ridică la înălțime așteptărilor. Au curaj să se implice să facă lucruri mari, dar au îndoieli că vor putea face faţă până la capăt.

BALANŢA

Pentru aceşti nativi, conjuncția Soare-Neptun-Mercur aduce conflicte. Se conduc după anumite principii de la care nu se abat. Se plâng și invocă anumite drepturi pe care le au, dar este necesar să aibă justificare juridică sau măcar morală.

SCORPION

Nativii aceştia au momente în care se îndoiesc de valoarea lor personală. Aceste îndoieli apar mai ales în relaţia de cuplu. Pot deveni sâcâitori şi insistenți, chiar dacă sunt conştienţi de faptul că acest comportament le va face mai mult rău decât bine. E tensionată şi relația cu copiii.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt suspicioși în sfera relațiilor. Interpretează sau distorsionează gesturile celorlalți. Încep să creadă că unii din anturajul lor au intenții ascunse, dar sunt nişte convingeri nefondate. Să fie discreți și să aibă tact, acesta e sfatul principal.

Citeste si Horoscop special: Senzuala Venus in Taur până pe 11 aprilie 2023. Cum sa profite fiecare zodie?

CAPRICORN

Aceşti nativi pot avea dificultăți în comunicare, dar nu pentru că n-ar dori să comunice. Se cam prind ei cei nu spun ceilalți, însă nu trebuie să fie prea aspri. Trebuie să se întrebe de ce ceilalți nu spun tot. Li se pare că cineva şi-a bătut joc de ei, mai cu seamă la job. Au mare problemă cu oamenii care nu îşi respectă promisiunile.

VĂRSĂTOR

Conjuncția Soare-Neptun-Mercur îi influenţează pe Vărsători mai cu seamă în sectorul financiar. Apar cheltuieli neprevăzute, căci este posibil ca cineva apropiat să aibă nevoie de un ajutor bănesc, iar ei nu-i pot refuza pe cei aflaţi în nevoie. Pe de altă parte, pot avea un moment de ezitare când e vorba de abilitățile lor. Simt că au uitat cum se face un anumit lucru.

PEŞTI

Peștii au revelații în legătură cu propria lor persoană şi încep să-şi înâeleagă trecutul. acum îşi pot schimba părerea despre ei înşişi şi le poate creşte stima de sine. Sunt zile în care se reactivează bucăți din trecutul lor. Rememorează momente jenante cu scopul de a nu le mai permite să le conducă viaţa.