Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină Albastră şi Mercur retrograd aduc haos

Camelia Pătrășcanu, previziuni zodiacale pentru următoarea perioadă. Cum ne va afecta Lună Plină Albastră pe 31 august 2023.

31 aug. 2023, 12:59
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Luna Plină Albastră şi Mercur retrograd aduc haos
Horoscop Camelia Pătrășcanu - conjunctura Venus-Mercur

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru fanatik.ro, cum va afecta  Lună Plină Albastră fiecare semn zodiacal, pe 31 august 2023.

Berbeci. Este o Lună Plină care îi ajută să își dea seama care e locul lor, în ce punct se situează, e unul benefic. Nu sunt aspecte de schimbare de loc de muncă, de exemplu, dar pot avea niște constatări legate de colegialitate, de toxicitate.

Taurii pot avea preocupare pentru dragoste. Au de răspuns la foarte multe întrebări, iar alții vor să știe exact ce simt pentru persoana iubită. Unii își pun întrebarea dacă pot face copii, dacă au aceeași viziune despre educația copiilor. Pasiunea comună, viziunea de viață sunt foarte importante. Și dacă pot avea prieteni comuni este o problemă.

Gemenii au o Lună Plină care marchează găsirea locului, a căminului. Au inspirație și intuiție legate de locul potrivit. Realizează că există un loc în care s-au simțit bine și nu au știut atunci când erau acolo. Alții realizează dacă inima lor e lângă omul potrivit.

Pentru Raci, această Lună Plină aduce analize legate de viitor, în funcție de cum se arată prezentul. Își dau seama ce consecințe pot avea unele probleme. Se nuanțează traiectoria în funcție de dispozițiile lor, să știe exact cât se întind în compromisurile pe care le fac. Negociază mult, întorc o problemă pe toate fețele.

Leii sunt preocupați de bani. Pot veni bani din plin în cele două zile. Sunt dibaci în a-și valorifica atuurile profesionale, relațiile eventual. Caută căi mai eficiente, poate mai blânde prin care pot câștiga mai mulți bani.

Pentru Fecioare, această Lună Plină aduce multe autoanalize. Își dau seama că dacă ar fi un pic altfel, ar avea mai mult de câștigat. Dacă au un pic de îndrăzneală și se prezintă la un examen, pot avea de câștigat. Trebuie sî își analizeze complexele, fricile. Sunt hotărâte să scoată tot ce au mai bun din ele.

Pentru Balanțe, accesul este pus pe sănătate! Își dau seama că poate fi o chestie de timp lung pentru a recupera ce au pierdut. Altele sunt mai preocupate de profesie cu Mercur retrograd, căci pot fi niște ostilități. Mercur la această Lună Plină le face să se reevalueze.

Scorpionii au o Lună Albastră cu popularitate, prieteni, cunoștințe noi. Dacă pot rezolva lucruri și nu se pricep, sunt ajutați de astre. Vin tot felul de oameni benefici. Prin farmecul lor, prin felul în care știu să se facă ascultați, cert e că pot primi sprijin.

Cele trei zodii care vor avea o toamnă 2023 de vis. Soarta le face şmechereşte cu ochiul!

Săgetătorii își aranjează interesele la serviciu, în carieră, în viață, interese de drum lung. Cumva, își stabilesc direcția către care se îndreaptă. Analizează foarte bine dacă mai sunt capabili să rezolve anumite sarcini. Pot analiza sănătatea lor, mai ales dacă se întâlnesc cu un specialist, cum spune harta.

Pentru Capricorni, fenomenul vine cu înțelesuri sau răspunsuri la întrebări. Unii pot fi preocupați de viitorul copiilor, pot avea loc gândiri și răzgândiri legate de studii, drumuri, căi de dezvoltare în viață.

Cele mai norocoase 5 zodii chinezeşti ale săptămânii. Vezi ce urmează pentru ele!

Vărsătorii au idei, inspirații în legătură cu un mod mai ușor de a câștiga bani. Pot veni niște beneficii, oameni care le cunosc valoarea. Se pot trezi că fără să facă eforturi vin oameni care îi răsplătesc cumva. Au relație bună cu partenerul de viață.

Pentru Pești, această Lună Albastră poate aduce înțelesuri: cum îi văd oamenii, indiferent de felul în care se poartă și ce vor să transmită. Nu tot ce transmit ajunge exact așa la ceilalți. Din feedback-uri se prind ce le place oamenilor, ce îi deranjează. Descoperă limbajul comun cu cineva.