Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Munte de bani pentru unele zodii în zilele următoare, înainte de Mercur retrograd

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Urmează cinci zile de foc pentru zodii. Ce se întâmplă până pe 15 decembrie.

10 dec. 2023, 22:12
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Munte de bani pentru unele zodii în zilele următoare, înainte de Mercur retrograd
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodiile renunță la obiceiuri toxice și au parte de schimbări URIAȘE! Banii își fac loc cu ușurință în conturile acestor nativi

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Urmează cinci zile interesante pentru zodii. Cum se va încheia prima jumătate a acestei luni? Cu ce surprize vin astrele în întâmpinarea noastră?

Mercur e retrograd din 12 decembrie, până pe 23, iar apoi va retrograda în Săgetător. Avem un imbold mental de organizare, de autoanaliză acolo unde avem de făcut lucrurile concentrat, repede și bine.

Ar fi bine să facem ce avem de făcut până pe 15 decembrie. Apoi, avem Venus în Scorpion, așa că dorința de a ne excita simțurile e foarte puternică. Nu prea merge cu regimul decât da avem o ambiție mai mare și nu ne găsim scuze.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Berbecii au chef de deplasări, dar trebuie să fie atenți în perioada asta la lucru, să nu le scape ceva nerezolvat. Mercur retrograd din 23 decembrie poate să aibă consecințe în zona actelor.

Taurii au un Venus în Scorpion cu farmec, de care pot uza. E o perioadă bună de împăcare cu toată lumea. Pot discuta cu o persoană cu care au avut o relație foarte strânsă. E perioadă de vindecare sentimentală și înțelegere. Oricum, au nevoie de tandrețe și de atingere, potrivit Fanatik.

Gemenii au multă muncă de făcut, în colaborare cu alții. Dacă nu sunt bune colaborările, atunci pot suferi. Au acest Marte în Săgetător care îi râcâie, îi face prea insistenți pentru cei din jur. Cer lucruri într-un fel care poate fi iritant.

Urzeala astrelor. Minerva dezvăluie zodia care are o listă de cumpărături interminabilă în decembrie

Racii au zile cu multă muncă și mult efort. Aleargă în stânga, în dreapta. Fac multe în timp scurt și să nu aștepte prea multă mulțumire. Probabil că nu li se spune în față că fac lucruri și află prin ricoșeu că e apreciat lucrul lor. Atenție la obiectele ascuțite sau electrice. Mercur e retrograd în zona relațiilor. Încasează, încasează până când vor da replica. Să fie atenți după 12 decembrie și mai ales de sărbători la relațiile lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Leii au chef de năzbâtii, de aventură. Trebuie să fie atenți cu bani, însă n-au suficienți pentru a-și satisface toate mofturile. Pot face lucruri nobile și cu bani mai puțini. Se organizează bine, dar trebuie să țină cont că nu toți au ritmul lor.

Fecioarele au un Venus care aduce drag de călătorii. Primesc sfaturi bune de la oameni care au avut experiențe asemănătoare cu ale lor. Există risc să se strice ceva în casă și să fie atente pe unde calcă. Lipsa de concentrare și de chef mai multă le încurcă. Pentru că dispun de acest Mercur în Capricorn, se pot aduna cumva.

Balanțele au cheltuieli pentru lucruri plăcute. Balanțele sunt dispuse să scoată ceva bani din buzunar, mai mult decât de obicei. Să fie atente la voiaje și la discuțiile cu apropiații. E semn de harță chiar și pe șosea.

Scorpionii au o perioadă cu cheltuieli. Cheltuiesc și pentru lucruri utile, dar și pentru unele inutile. Au parte de un Venus în semnul lor care le aduce multă dulceață. Se gândesc la binele lor, ceea ce e foarte bine. Poate aleg soluțiile mai simple pentru rezolvări diverse.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au zile cu multă agitație. Nu au chef de efort, nu vor să fie puși la treabă. Mercur e în Capricorn, vor avea argumente de ce nu vor să se implice în anumite lucruri. Dacă nu țin cont de ei, atunci din 23 decembrie pot răbufni.

Horoscop Minerva decembrie 2023. Zodia care primeşte cel mai frumos cadou de la astre. Atenţie, „viaţa personală dă în clocot”!

Capricornii au energie destul de slabă în aceste zile. Parcă stau deoparte și au nevoie să fie reflexivi, să încheie anul trăgând o concluzie. Unii au de muncit mult și cumva ei închid biroul.

Vărsătorii sunt foarte sociabili. Toată lumea trage de ei. Sunt tentați de diverse lucruri, dar nu toate tentațiile trebuie bifate. Mercur în Capricorn îi face destul de înțelepți. E posibil, în ciuda intuiției de a spune NU, să accepte niște invitații dacă se insistă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii au zile cu multe sarcini de bifat, parcă ei își dau aceste sarcini. Sunt exigenți, perfecționiști, vor să se prezinte într-un anumit fel de sărbători. Mercur retrograd îi ajută mai mult, să fie mai blânzi cu ei, cu exigențele lor.