Urzeala astrelor. Minerva dezvăluie zodia care are o listă de cumpărături interminabilă în decembrie

În ultima ediție a emisiunii "Urzeala Astrelor", Minerva a vorbit despre previziunile pentru fiecare zodie în parte. Aceasta a explicat ce îi așteaptă pe nativi în decembrie.

10 dec. 2023, 08:35
Urzeala astrelor. Minerva dezvăluie zodia care are o listă de cumpărături interminabilă în decembrie

Minerva a prezent și horoscopul pentru luna Sărbătorilor. În decembrie, cei mai mulți dintre nativi vor avea parte de surprize. Dacă nu vorbim de realizări sau împăcări în plan sentimental, atunci categoric nativii vor avea parte de mult succes în carieră și în plan profesional.

 

Zodiile reușesc să își atingă scopurile și să pună la punct fiecare plan pe care îl au. Nativii sunt dispuși să facă numeroase compromisuri pentru a reuși în plan financiar și profesional. Mai departe, vă invităm să aflați horoscopul pentru decembrie, prezentat de astrologul Minerva la WOWnews:

Horoscop Minerva decembrie 2023. Zodia care primeşte cel mai frumos cadou de la astre. Atenţie, „viaţa personală dă în clocot”!
Este o perioadă grozavă din punct de vedere profesional pentru Capricorni. Relația bună cu colegii îi ajută să mențină ridicat standardul muncii și să aibă rezultatele dorite. Se pot aștepta la recompense și promoții în bani, după data de 27 noiembrie.

Influența benefică a lui Marte în Săgetător va pune totul la locul lui, iar viața lor va deveni armonioasă și ordonată. Un Capricorn rezonabil și minuțios va depune mult mai puțin efort pentru a rezolva problemele. Chiar dacă parte că soarta face o întorsătură bruscă, lucrurile planificate se vor finaliza la termen.

Horoscop Minerva noiembrie – decembrie pentru Vărsător

Ar trebui să facă o listă de cheltuieli, pentru a nu rămâne fără bani înainte de Anul Nou. În loc să ia totul de o dată, ar fi bine să încerce să se concentreze pe un singur lucru, deoarece acesta îi va ajuta să reușească în ceea ce își propun.

În viața personală, ar putea veni vremuri dificile. Pe măsură de luna avansează, se poate observa o creștere a încrederii de a face față acestor probleme. Cu Luna în Săgetător se dezvoltă un egoism nesănătos.

Citeşte şi
Descoperirea de milioane a medicului Vlad Ciurea: Dulciurile care NU sunt periculoase pentru creier și alimentele dulci pe care trebuie să le eviți cu orice preț

Spre sfârșitul lunii decembrie, ritmul cotidian pare să încetinească, ceea ce le va aduce Balanţelor senzația de stagnare. Necesitatea de a rezolva problemele de zi cu zi poate provoca discordie în relația de familie. Eu zis să înceapă să facă ceva ce le place și dacă nu le atrage atenția nimic, atunci să reînvie un hobby uitat.

Profesional, capacitatea de a te mișca între circumstanțe și dorința de a face compromisuri duce la rezultatul scontat. Le sugerez să ignore provocările colegilor. Confruntarea colegilor nu va duce la niciun rezultat și are nevoie să obțină sprijinul concurenței.