Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre

Astrologa Camelia Pătrășcanu a pregătit horoscopul pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Ce le așteaptă pe cele 12 semne zodiacale în următoarea perioadă? Racii sunt avertizați.

12 sept. 2023, 22:46
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre

Camelia Pătrășcanu a venit cu noile previziuni astrale valabile pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Planetele sunt într-o continuă mișcare, iar perioada începe cu Mercur și Soare în zona hărniciei. Punem accent pe muncă, mai ales între 15 și 20 septembrie 2023. Toate zodiile sunt deschise la discuții și deschise spre găsirea de  soluții.

Citește și: Horoscopul banilor. Noroc de bani și succes în afaceri pentru o parte din zodii. Fecioarele nu sunt atât de norocoase la capitolul finanțe

Previziunile pregătite de Camelia Pătrășcanu pentru următoarea perioadă

Horoscopul pentru a doua jumătate a lunii septembrie, pregătit de Camelia Pătrășcanu, ne aduce o minte brici și puterea de a negocia. Între 18 și 20 septembrie nu avem limite și există șanse să ne rezolvăm toate problemele. Comunicarea și sinceritatea este la cote maxime. Din 20 septembrie, după amiază, până în 22 septembrie, apare o Lună care traversează semnul Săgetătorului. Ar fi bine să fim atenți la acte, la legi și la respectarea regulilor. Sunt zile cu multe discuții la muncă în privința actelor și e activată relația cu șefii până pe 24 septembrie. Trebuie să știm dacă este cazul să ne angajăm în anumite activități. Urmează și zile mai lejere, însă atenție la sănătate, mai ales între 27 și 29 septembrie. S-ar putea să fie nevoie de niște analize medicale, mai spune Camelia Pătrășcanu pentru fanatik.ro.

Berbecii au mult de lucru în a doua parte a lunii septembrie 2023. Li se recomandă, de altfel, să aibă mintea la treabă. Discută mult despre bani sau în jurul banilor. Sunt eficienți și zgârciți, pentru că au nevoie de bani. Își pot cumpăra unelte, instrumente de lucru, utilaje. Discuțiile pot fi legate de orar, de echipă, dar și de obiective pe termen scurt ale echipei. De asemenea, au loc tot felul de negocieri. Atenție la acte mai ales pe 25 septembrie!

Pentru Tauri e o perioadă cu idei bune profesional. Lucrează bine singuri și pot obține lucrurile de care au nevoie. Nu au niciun fel de frână în a doua jumătate a lunii septembrie, astfel încât nu stau pe loc. Pot merge șnur până pe 20 sau chiar 25 septembrie cu munca. Discuții pot exista în jurul datei de 25 și nu acceptă un refuz, vor să fie lăsați în pace pentru a se putea desfășura.

Gemenii pun mare preț mai ales la începutul intervalului pe liniște, pace, tihnă, cămin. Au nevoie să împărtășească lucruri cu cineva de încredere, din anturajul casei. Poate că simt nevoia să se fixeze, să vadă care e acel acasă pentru ei. Se gândesc să modeleze locul în care stau. Au multe reglaje de făcut. Dacă intenționează o schimbare, multe aspecte sunt impactate de acea schimbare.

Racii poartă discuții, fac aranjamente. Au mai multe versiuni pentru a rezolva ceva, mai multe variante. E o atmosferă încărcată în casă, căci sunt multe sarcini de dus la capăt. Banii intră în casă, dar au niște cheltuieli de făcut. Au tot felul de sarcini mărunte pe care trebuie să le rezolve”, spune Camelia Pătrășcanu.

Celebra astrologă mai spune că „Leii au parte de istețime practică, financiară. Au tot felul de idei și proiecte și pentru asta trebuie să facă aplicații, cereri, să primească niște avize. Finalul de lună aduce multe discuții profesionale, dar care se rezolvă rapid”.

„Pentru Fecioare, această perioadă e una interesantă. Vor să își atingă obiective, să aibă impact și relevanță în mediul lor. 23 și 24 septembrie sunt zile bune, negociază financiar. Sunt foarte ferme Fecioarele. Trag tare, dar reușesc să rezolve treburi. Se mobilizează puternic.

Pentru Balanțe, a doua jumătate a lunii septembrie 2023 este una bună. Le găsește mai pregătite. Colectează date, fac niște investigații, conexiuni și își dau seama de tablou, de ansamblu. 15-20 sunt zile bune pentru sănătate. După 20 septembrie, încep să se simtă mai în formă, în tonus. Sunt ferme în relațiile cu familia.

Scorpionii își planifică foarte multe lucruri. Vor ca anumite costuri de atingere a obiectivelor să fie cât mai mici. 18-20 septembrie activează interesul pentru sănătate. Trebuie să renunțe brusc la lucrurile toxice din viața lor. Sunt interesați de bani, cum îi obțin și ce pot eficientiza”, a mai explicat expertul în astre și zodii.

Pentru Săgetători, Camelia Pătrășcanu spune că se preocupă mai mult de carieră, relația cu autoritățile, cu șefii. Vor să pună și ei mâna și să facă lucruri, dar să le fie recunoscut efortul. Pot găsi un remediu la problemele lor de sănătate.

Capriconii au un început de jumătate de lună bun pentru acte. Se fac drumuri, discuții importante, negocierile sunt foarte bune. Pot avea succes în orice discuție poartă. Sunt sprijiniți astral, pun piciorul în prag. Fac impresie foarte bună. Pot fi preocupați de sănătate spre final de lună.

Vărsătorii au parte de colaborări, discuții cu alții în legătură cu planuri, activități, obiective. Discuțiile sunt fructuoase, sunt deschiși la sugestii, însă sunt un pic zgârciți. E bine că nu se complică. Pot progresa foarte repede. Pot primi invitații, după 20 septembrie, la diverse evenimente.

Peștii sunt în prima parte a intervalului în contact cu foarte multe persoane. Au nevoie de ajutor și îl cer. Trebuie să renunțe la ceva ca să poată funcționa un lucru. Trebuie să renunțe la ceva, căci le e limpede că așa nu mai merge”, mai spune Camelia Pătrășcanu pentru sursa citată.

Citește și: Horoscop Minerva septembrie 2023: Limitaţi cheltuielile şi achitaţi datoriile de peste vară!