Horoscop Minerva septembrie 2023: Limitaţi cheltuielile şi achitaţi datoriile de peste vară!

Astrologul Minerva vine cu previziunile lunii septembrie. Iată care sunt cele mai importante evenimente astrale, dar și cum ne afectează viețile. 

12 sept. 2023, 15:22
Horoscop Minerva septembrie 2023: Limitaţi cheltuielile şi achitaţi datoriile de peste vară!

Horoscop Minerva septembrie 2023. Astrologul a analizat cele mai recente evenimente astrale și a explicat motivul pentru care omenirea se confruntă cu o serie de tragedii, în ultima perioadă. Mai mult, aceasta atrage atenția asupra faptului că tranzitul lui Pluto în Vărsător poate aduce un al șir de tragedii, până la finalul lunii septembrie.

Horoscop BANI şi SUCCES. Cine primeşte un sac de veşti bune în această săptămână

„Uranus în tranzit face pătrat cu Uranus natal al României, de aici rezultă explozii, accidente cu tineri și cu numeroși tineri. Făcând acest pătrat cu Uranusul natal, lucrul acesta se vede foarte bine în acțiunile noastre și în felul în care credem că totul ni se cuvine, în felul în care ne acuzăm unii pe alții, dacă suntem într-un anumit post de răspundere sau într-o anumită funcție.

Horoscop Minerva septembrie 2023: Pluto se pregătește să iasă din retrogradare, apoi o ia la pas către semnul Vărsătorului și întotdeauna, când o planetă grea trece dintr-un semn în altul, este însoțită de tot felul de convulsii(…) Până la sfârșitul lunii septembrie vom avea evenimente tragice”, a precizat astrologul Minerva, la WOWnews.

De asemenea, celebrul astrolog trage un semnal de alarmă și asupra finanțelor și cheltuielilor, îndemând românii să fie mai chibzuiți în perioada următoare.

„Restricțiile și limitele sunt necesare în viața de zi cu zi. Putem trăi pe deplin cu sentimentul Jupiterian, fără să trăim un sentiment de tip Saturnian. Asta este foarte bine pentru că știm că Saturn ne îngenunchează, ne obligă.(…) Există momente în viața când trebuie să ne limităm cheltuielile și să plătim la timp datoriile. Această problemă ar putea fi simbolizată de o planetă interceptată în casa a VIII-a, cum ar fi Venus.

Horoscop Minerva septembrie 2023: Când se află și Saturn acolo, nativul se confruntă cu probleme financiare și incapacitate să fructifice ceea ce câștigă, povestea aceea cu banii care parcă ni se scurg printre degete”, a mărturisit Minerva.

Axa relațională a zodiilor – septembrie 2023

Toamna vine cu schimbări și în zona relațiilor. Iată analiza axelor relaționale, dar și cum să gestionezi anumite tensiuni care pot apărea luna aceasta.

„Nativii care au interceptată axa Berbec – Balanță, vor parte de crize în relații, lipsă de inițiativă, dar și dezinteres față de celălalt. Adică pasiunea trece cu foarte mare repeziciune.

Horoscop Mihai Voropchievici toamnă 2023. Zodiile care au parte de belşug şi fericire până la Crăciun

Horoscop Minerva septembrie 2023: Când este interceptată axa Taur – Scorpion, asta sugerează că sexualitatea este un domeniu sensibil. Nativul are de înfruntat obsesii personale, dar și pe alte celorlalți, posesiuni, și deposedări personale și un anumit handicap sau interdicție cu un substrat din copilărie.

Axa Gemeni – Săgetător aduce dificultatea în a se face înțeles, o comunicare defectuoasa, un egoism și o dorință de a impune celorlați o dorință personală.

Axa Capricorn – Rac aduce dificultăți în a realiza legături stabile, de natură martială sau asociativă.

Axa Leu – Vărsător aduce crize în plan afectiv, desincronizarea relației și egoism, dar și tulburări de personalitatea în ideea că celălalt trebuie să ofere.

Axa FecioarăPești aduce o temă patologică, nativii au fobii, frici care îi pot face temători în fața vieții sau agresivi”, a mai adăugat astrologul Minerva.