Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25 martie – 1 aprilie. O săptămână încărcată pentru multe zodii. Scorpionii, atenţie la sănătate!

Horoscopul săptămânal pentru perioada 25 – 31 martie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
24 mart. 2019, 09:02
Horoscop Camelia Pătrăşcanu 25 martie – 1 aprilie. O săptămână încărcată pentru multe zodii. Scorpionii, atenţie la sănătate!

Berbec

Esti plin de energie in aceasta saptamana, astfel ca vei reusi sa recuperezi mai multe sarcini cu care ai cam ramas in urma, in special cele din sfera carierei. Nu cumva ai ramas in urma si la capitolul vizite si intalniri cu parintii sau rudele?

Taur

Asteapta-te la o saptamana mai spirituala, in care te vei gandi mai mult la emotii si trairi si vei lasa deoparte aspectele materiale. Iti doresti sa patrunzi mai adanc si in gandurile si emotiile celor dragi pentru a afla mai bine daca nevoile afective le sunt indeplinite.

Gemeni

Se anunta a fi o perioada destul de activa din punct de vedere social, de aceea pregateste-te pentru intalniri, vizite si evenimente aparute pe ultima suta de metri si la care ar fi bine sa participi, te sfatuiesc astrele.

Rac

Este o saptamana ce abunda in tot felul de oportunitati care mai de care mai atractive, in special in cariera si sectorul financiar. Esti destul de ambitios in aceasta perioada, dar nu uita sa-ti asculti si intuitia.

Leu

Asteapta-te la o saptamana deosebit de activa! Este un cadru astral bun pentru a te ocupa mai mult de viata ta sociala, dar evita intamplari care ar avea legatura cu autoritatile, te avertizeaza astrele.

Fecioara

Sa nu-ti fie frica sa-ti urmezi inima, te indeamna astrele. Este un cadru astral favorabil pentru activitatile care iti fac sufletul sa vibreze, pentru hobby-uri si pasiuni, astfel ca ai toata sustinerea din partea astrelor.

Balanta

Este o saptamana deosebit de buna pentru te focusa pe sfera afacerilor externe si pe cea care tine de familie si rude. Nu este insa cea mai potrivita perioada pentru a lua decizii majore, in special in ceea ce priveste partea financiara.

Scorpion

In aceasta saptamana te vei concentra pe sfera sanatatii. Consideri ca ai cam neglijat in ultima perioada mai multe aspecte ce tin de acest sector si ca toate acestea se pot intoarce impotriva ta. Astrele te anunta ca este o perioada minunata pentru a-ti imbunatati stilul de viata.

Sagetator

Daca ai chef de distractie, atunci pregateste-te ca in aceasta saptamana sa te dezlantui. Pentru ca sa ai parte de o saptamana cu adevarat reusita in acest sens, astrele iti recomanda sa-ti gasesti partenerii potriviti pentru entertainment.

Capricorn

In prima parte a saptamanii va fi vorba despre romantism, in timp ce in cea de-a doua parte a saptamanii te vei concentra pe cariera. Nu-ti plac si nici nu crezi in compromisuri si consideri ca toate lucrurile pot fi negociate.

Varsator

Este perioada in care vei cerceta, vei cauta sa te informezi, sa afli, sa cunosti. Principalele preocupari vor fi cele din sfera comunicarii si parteneriatelor pe termen lung.

Pesti

Despre bani se discuta! Acesta va fi principalul principiu in jurul caruia se va desfasura intreaga saptamana. Aproape toate sferele vor fi influentate de deciziile pe care le vei lua si care vor tine de sectorul financiar.