Horoscop Camelia Pătrăşcanu septembrie 2023. Vine Mercur retrograd, puţine zodii scapă de necazuri

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023. Urmează o lună cu de toate, o lună, prima de toamnă, care aduce vești mari, dar și mici cumpene pentru unele zodii. 

29 aug. 2023, 19:45
Horoscop Camelia Pătrăşcanu septembrie 2023. Vine Mercur retrograd, puţine zodii scapă de necazuri
Horoscop Camelia Pătrășcanu - conjunctura Venus-Mercur

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023. Primele două săptămâni din luna septembrie vin cu două planete retrograde: Venus și Mercur. Analizăm, cernem, triem, ne gândim la colaborările noastre, oamenii, mediul în care lucrăm.

Aspectele sunt bune din punct de vedere profesional. Ne gândim la cât de potrivită e profesia, cât de potrivit e mediul. Suntem mai eficienți și mai practici. Realizăm mai detașat aspectele bune de cultivat în viața noastră și aspectele toxice prin care pierdem energie sau bani și le corectăm, fără să ne simțim ofensați sau jigniți, potrivit fanatik.ro.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu septembrie 2023. Elementul de eficiență e foarte subliniat. Cu Marte în Balanță, spunem ce gândim și ce cerem. Trebuie, de asemenea, să fim atenți la felul în care reacționează oamenii. Unele moduri în care acționăm dau rezultate, altele îi țin la distanță pe oameni.

Horoscop Minerva septembrie 2023. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. „Urzeala astrelor” pentru fiecare zodie

Pentru Berbeci, se anunță o perioadă bună pentru muncă. Știu ce vor, știu ce au de făcut. Dacă au avut un refuz sau cineva nu a vrut să colaboreze cu ei, pot găsi alte soluții. Nu stai pe loc, sunt implicați, se mișcă foarte repede. Mercur îi ajută să recunoască dacă au greșit, să găsească soluții la o etapă pe care nu au încheiat-o foarte bine.

Pentru Tauri, perioada aduce creativitate, chef de muncă. Sunt bine conectați la inima lor și vor să facă lucruri în care cred și care le face plăcere. Într-un fel, traversează o perioadă fără măști. Au puterea să își analizeze greșelile mai mult de evaluare. Fac lucruri care le plac. Funcționează mai bine dacă vor colabora cu cineva, rezolvă lucrurile mai bine la muncă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023. Pentru Gemeni, sunt preocupați de ei, de confortul lor, de sănătatea lor. Vor să știe care e acel acasă al lor, care e locul lor. Au multe de analizat până pe 15 septembrie cât Mercur e retrograd. E o perioadă de instabilitate pentru ei. Revin asupra unor decizii, considerații, constatări.

Racii au multă dinamică, întâlniri, drumuri pentru a rezolva probleme administrative. Găsesc oameni care le deschid uși. Vin oameni cu sfaturi, facilități diverse, soluții. E o perioadă bună să se apuce de acele demersuri amânate.

Leii sunt preocupați de bani care vin din dezvoltarea activității lor. Învață cum să își prezinte mai bine atuurile și capacitatea. Profită mai mult de ceea ce știu, de ceea ce sunt. Pot fi remarcați de autorități sau de șefi. E o perioadă bună în care găsesc formulele potrivite pentru a repara probleme.

Fecioarele au o perioadă cu istețime. Fecioarele trebuie să fie atente cum să se abordeze pe sine. Reflectează la caracterul lor, învață de la alții. Vor să învețe să își dezvolte niște calități. Pot merge la cursuri de comunicare sau de relații, de negociere, de motivare. Sunt preocupate de propriile lor performanțe. Pot exista întâlniri cu persoane sus-puse, iar banii vin din colaborare.

Balanțele au nevoie de un reset
Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023. Pentru Balanțe, perioada aduce o nevoie de a-și încărca bateriile. Să fie atente la persoanele care nu le prea solicită, tocmai pentru a se menaja și a-și încărca bateriile. Altele se află în situația în care pot ajuta diverse persoane care le răsplătesc.

Scorpionii au un început de septembrie cu popularitate, invitații flatante. Oamenii îi bagă în seamă și sunt descurcăreți în relațiile sociale. Se adaptează bine la comunitățile noi. Vor să strălucească fără să depună eforturi prea mari. Atenție un pic la sănătate, în sensul de a nu-și epuiza energiile!

Horoscop Camelia Pătrășcanu septembrie 2023. Pentru Săgetători, e o perioadă de a rezolva lucruri administrative în casă sau la birou. Au o schimbare de dispoziție pozitivă la muncă. Se pot aproba niște cereri în favoarea lor. Poate că multe stau și în talentul lor de a argumenta. Pot stabili până spre 15 septembrie niște acorduri prin răzgândirea celuilalt sau, pur și simplu, pentru că se lasă lămurit.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Horoscop Camelia Pătrăşcanu septembrie 2023: Ce se întâmplă cu Capricornii
Unii Capricorni pot fi pe drumuri și aspectele sunt bune, dar sigur realitatea e altfel decât planificarea. Au întâlniri spontane, surprinzătoare, la care trebuie să se adapteze. Au schimburi de informații, de idei și urmează sfaturi bune.

Vărsătorii sunt surprinși să constate că oamenii vin spre ei. Fără efort, ies lucruri bune. Dacă au ocazia să găsească un meșter pentru casă, acum e momentul. Partenerul de viață participă și el la o muncă în casă. Peștii, în schimb, au două săptămâni cu interacțiuni frumoase sau reîntâlniri. Se schimbă agenda, se sincronizează mai dificil unele lucruri. Chiar și așa, totul iese bine. Dacă sunt flexibili și adaptabili, lucrurile ajung la un consens.