Horoscop Minerva septembrie 2023. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. „Urzeala astrelor” pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva septembrie 2023. Ce zodii vor fi greu încercate și cine se îndrăgostește, previziuni complete pentru toate zodiile.

27 aug. 2023, 16:40
Horoscop Minerva septembrie 2023. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. „Urzeala astrelor” pentru fiecare zodie

Horoscop Minerva septembrie 2023. Astrologul a făcut previziunile astrale pentru luna septembrie pentru fiecare zodie în parte. Septembrie 2023 aduce numeroase oportunități pentru multe zodii. Se anunță o perioadă de reflecție asupra lucrurilor pe care ni le dorim și a modului în care le putem obține. Unele zodii sunt sfătuite să aibă răbdare și să asculte cu atenție opiniile celor din jur, în timp ce alte zodii sunt încurajate să aibă încredere în viziunea lor și să acționeze.

Prima lună de toamnă nu va fi lipsită de provocări și obstacole, însă rolul lor nu este acela de a bloca nativii, ci dimpotrivă, de a-i motiva să evolueze și să-și atingă obiectivele. Astrologul Minerva a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie în parte, în cea de-a treia parte a emisiunii „Urzeala astrelor”, pe canalul de YouTube WOWnews.

Horoscop Minerva septembrie 2023: BERBEC

Venus este capricioasă și pretențioasă, iar Mercur vă îndeamnă la reflecții și induce o stare de râncezeală. Iubirea este în afara controlului vostru. Dacă sunteți într-o relație, incertitudinea va pune stăpânire pe voi, euforia va dispărea. Nu priviți asta ca pe o fatalitate, ci încercați să înțelegeți dorințele celuilalt. Dacă sunteți singuri, iubirea trece pe lângă voi și sunteți copleșiți de îndoieli. Profitați de ocazie pentru a revizui modul în care vă apropiați de oameni. Fiți cu ochii și pe muncă, deoarece sectorul financiar poate provoca îngrijorări. Se rezolvă dacă înțelegeți de unde vin. Evitați să vă rezolvați problemele cu furie.

TAUR

Luna nouă din 16 august arată că v-ar putea fi bine, puteți pierde timpul fără ca cineva să vă învinovățească, mai ales că trebuie să luați o decizie. Marte în Fecioară și Jupiter în semnul vostru continuă să vă susțină. Feriți-vă de posesivitatea care vă caracterizează pentru că se poate întoarce împotriva dvs. Venus retrograd vă face susceptibili la asta și vă poate pune într-o situație dificilă. Așteptați-vă să treceți printr-o perioadă de incertitudine. Financiar sunteți hotărâți să fiți mai atenți. Dacă cineva vă acuză că sunteți zgârciți, nu-i băgați în seamă. Nu amânați pe mâine ce puteți face azi.

Horoscop Minerva septembrie 2023:GEMENI

Tensiunile generate de Saturn în Pești vă complică viața, iar Marte în Fecioară amplifică acest lucru. Luna nouă sugerează că sunteți blocați. Pentru moment, obiectivele personale vă sunt inaccesibile. Dacă vreți să vă atingeți obiectivele, Marte vă încurajează să acționați ordonat și metodic. Mercur în Fecioară vă cere să fiți atenți la detalii. Trebuie să aveți răbdare, să vorbiți despre ideile voastre, dar să le ascultați și pe ale celorlalți. La sfârșitul lunii blocajele se risipesc. Venus favorizează relația, vă încurajează să petreceți timp împreună într-un cadru propice pentru declarații de dragoste și momente plăcute. S-ar putea să apară și un nou proiect în viețile voastre.

Trei zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap, noroc cu carul în prima lună a toamnei! Cum li se schimbă destinul în septembrie

Horoscop Minerva septembrie 2023: RAC

Treptat, deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți, talente neștiute ies la iveală. Dacă vreți, aveți resurse pentru tot confortul. Cei dragi iau inițiative fără ca voi să le cereți. Totul merge bine, dar Pluto în Capricorn vă face să aveți rețineri. Venus vă determină să acționați asupra dorințelor voastre. Luna aceasta nu vă mulțumiți cu lucruri mărunte. Atenție la subiectele de conversație. Banii intră în cont și nu vă uitați la cheltuieli, se spune că atunci când Venus e în retrograd cel mai bine e să amânați cheltuielile mari. În relație lucrurile merg în direcția potrivită.

LEU

Deși tensiunile cauzate de Jupiter și Uranus vă irită, soarele în Leu vă împinge să țintiți și mai sus. Continuați să întreprindeți acțiunile cu aceeași logică și inteligență care vă caracterizează. Știți să vă prezentați atunci când se ivește ocazia. Deși este mai complicat decât de obicei, abordați provocările deschis. La sfârșitul lunii, trecerea lui Marte în Balanță va fi un mic ajutor binevenit. Nu forțați lucrurile, așteptați să se liniștească. Profitați pentru a face un bilanț al sentimentelor și propriilor dorințe. Aveți grijă de partener. Profesional, obstacolele din fața voastră au rolul de a vă motiva să vă auto-depășiți.

Horoscop Minerva septembrie 2023: FECIOARĂ

De ceva vreme Saturn vă pune relațiile la încercare. Realizați distanța la care ați ajuns față de oamenii pe care îi cunoașteți de ani de zile. Uranus și Jupiter creează oportunitatea pentru noi relații care vă ajută să evoluați într-un alt mediu social. Viața vă poate ieși din starea de plictis care vă obosește. Marte vă dă curajul și îndrăzneala să acceptați ce vi se oferă. Mercur în semnul vostru vă întărește vigilența în relațiile de afaceri și prietenie. Marte, Mercur și Soarele vă aduc vitalitate și ideile necesare pentru a avea parte de un nou început în toate. Este momentul potrivit să vă gândiți la ce vă doriți. Profesional primiți o oportunitate de afaceri.

Zodiac chinezesc septembrie 2023. Anca Dimancea anunţă zodiile care vor avea de suferit: „Pierderi pe plan financiar”

Horoscop Minerva septembrie 2023: BALANȚĂ

Influențele lui Venus și ale Soarelui în Fecioară fac minuni. Deși nu luați inițiativă, vă faceți prieteni noi, cercul vostru social se lărgește datorită modului în care vă comportați cu cei din jur. Creați legături fericite și promițătoare. Luna nouă din 16 august arată că relațiile au puterea de a ușura un sector al existenței. Prin urmare, va trebui să luați o decizie, profitați de ocazie pentru a vă exprima punctul de vedere clar. Odată cu trecerea lui Marte în Balanță vă puteți poziționa mai clar față de probleme. Atmosfera este plăcută în cuplu. La muncă aveți senzația că fiecare zi este la fel. Pe scurt, v-ați plictisit. Înainte de a demisiona, gândiți-vă bine. Evoluați într-o lume care vi se potrivește și vă place. Vă recăpătați acel echilibru mult dorit. Sectorul financiar nu ridică probleme.

Horoscop Minerva septembrie 2023: SCORPION

Luna nouă vă poate aduce un nou loc de muncă sau o nouă propunere de colaborare profesională. Marte și Mercur în Fecioară vă fac să fiți mai atent la detalii. Concentrați-vă pe lucrurile bune, treceți dincolo de încăpățânarea voastră. Trebuie să vă păstrați calmul și să fiți obiectivi, va fi mai profitabil. Luna plină din 31 august vă poate aduce o propunere de colaborare, iar, ca bonus, acceptarea. Nu vă concentrați pe detalii sub pretextul că în trecut ați avut dezamăgiri. Financiar este bine și va fi mult mai bine dacă acceptați ce vi se oferă. Ascultați cu atenție și acceptați sprijinul oamenilor din jurul vostru. Apar oportunități sunteți chemați la discuții, datorită experienței voastre.

SĂGETĂTOR

Tensiunile generate de axa Fecioară – Pești împiedică realizarea ambițiilor voastre și vă leagă de tiparele trecutului. Îmbogățiți-vă gândirea și cunoștințele deoarece rezolvarea problemelor constă în capacitatea de a experimenta diferite soluții. Luna nouă sugerează că sunteți pe un drum lăturalnic. Venus vă obligă să găsiți un scop acțiunilor voastre. Fiți diplomat cu celălalt și totul va fi ok. Entuziasmul lunilor precedent a trecut. Înainte de a vira brusc, nu vă lăsați influențați de motivații greșite. Marte și Venus vă încurajează să vă puneți în valoare talentele. Sunteți puși în legătură cu oamenii care vă pot ajuta în acest sens.

Horoscop septembrie. Cele mai norocoase zodii, cine va da lovitura la început de toamnă

Horoscop Minerva septembrie 2023: CAPRICORN

Continuați să evoluați într-o lume care vi se potrivește. Jupiter aduce beneficii care sporesc eficacitatea. Uranus pune mici piedici neașteptate, dar nu vă destabilizează. Saturn vă dă timp să faceți lucrurile așa cum trebuie. Marte și Mercur în Fecioară aduc seriozitate și simț de responsabilitate. Calitățile voastre atrag atenția oamenilor care vă vor ajuta să mergeți și mai departe. Nu sunt anunțate ciocniri. Venus vă predispune la eșecuri, considerați-le semnale de avertizare. E momentul să vă gândiți serios la ce v-ați propus pentru viitor. Luna plină din 31 august arată că evoluați într-un mediu propice expansiunii voastre.

VĂRSĂTOR

Dificultățile sunt răspândite uniform. Continuați să corectați ce aveți de corectat. Ideile voastre au impact, dar, din păcate, unii oameni nu le împărtășesc. Nu criticați opiniile conservatoare. Acționați ținând cont de temerile celor din jur și acceptați ajutorul, nu puteți face totul singur. Sunteți mai înclinați spre discuții. Marte în Balanță vă împinge să schimbați lucrurile. Lăsați independența deocamdată deoparte. Veți fi uimit de rezultate. Universul profesional pare să se îngusteze. Financiar trebuie să fiți economi pas cu pas. Nu vă lăsați descurajați de problemele care pot apărea în acest sector.

Horoscop Minerva septembrie 2023: PEȘTI

Este o atmosferă confortabilă. Uranus și Jupiter vă promovează succesul și realizările. Opoziția lui Marte și Mercur poate fi deranjantă, feriți-vă de descurajare și nu fugiți de responsabilități. Nu faceți aceleași alegeri ca ceilalți, nu fiți convinși că soarta se întoarce brusc în favoarea voastră. Anturajul s-ar putea să aștepte un gest din partea dvs. Nu lăsați întrebările fără răspuns. Ați putea întâlni oameni care vă pot ajuta. Ca să evitați o decizie nefericite, faceți un pas înapoi. Nu vă lăsați influențați nici la capitolul financiar. Sunteți bine antrenați într-un mediu propice evoluției. Puteți descoperi că aveți mai mult potențial decât credeați.