Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care riscă totul în această săptămână

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu. Scorpionii fac curăţenie emoţională, Fecioarele analizează atent o relaţie. Este o săptămână care ne cere să eliminăm din viaţa noastră barierele de tot felul, să ne ordonăm viaţa şi să vedem ce e important pentru noi.

18 sept. 2022, 20:16
Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care riscă totul în această săptămână

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec
Pentru Berbeci, începutul săptămânii, luni şi marţi, multe treburi legate de casă, de cămin, de confort, dar şi de relaţii de familie. Se pot stabili tot felul de lucruri şi mulţi Berbeci vor avea sentimentul că, în sfârşit, completează nişte goluri, inclusiv materiale sau patrimoniale. Discută despre avere. Pentru mijlocul săptămânii sunt foarte ambiţioşi, pot exista şi cheltuieli, unele neprevăzute. Atenţie, însă, la măsura lucrurilor. Nu tot ce îşi doresc să achiziţioneze este util, iar la finalul de săptămână atenţie mai ales pentru cei care fac drumuri lungi, aprovizionări, pentru că sunt zile de hărnicie şi de gospodăreală, cu mult sport, doar atenţie la drumuri.

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur
Pentru Tauri, vorbim de o săptămână cu multe acte sau tot felul de diligenţe administrative, luni şi marţi. Dar au şansa, mai ales acolo unde s-a înodat o problemă până acum, Mercur retrograd să rezolve ceva iniţiat înainte şi care s-a blocat într-un punct. Acte bune, discuţii, cu multă insistenţă şi îndârjire din partea lor e bine. Aspectele planetare spun că îşi ştiu drepturile. La mijlocul săptămânii, unii Tauri pot avea nevoie să îşi încarce bateriile, miercuri şi joi, sau să se ocupe doar de problemele personale. Pentru finalul de săptămână, vineri şi sâmbătă, aspecte minunate, de bucurie, împliniri, mici reuşite care pot bucurat sufletul în acest moment şi relaţii minunate cu copii.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni
Gemenii sunt preocupaţi de bani, luni şi marţi, şi poate mai preocupaţi să nu piardă sau să completeze ce au pierdut. Foarte mare vigilenţă financiară, lucru minunat pentru că pot găsi soluţii la probleme care i-au frământat în ultimele săptămâni. Miercuri şi joi, drumuri, discuţii, vizite foarte plăcute cu discuţii interesante sau fac o documentare pentru a găsi informaţii şi date de care au nevoie în acest moment. Finalul de săptămână este în familie, o atmosferă foarte frumoasă şi cu mulţi musafiri care par să se bucure de ambianţa pe care Gemenii o pot crea. Veselie şi discuţii interesante inclusiv legate de bani şi de viitor.

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac
Luni şi marţi pot fi mai emotivi, mai sensibili, dar în acelaşi timp foarte intuitivi. De aceea, pot simţi şi pot înţelege lucruri care le-au scăpat până acum. Suntem într-o săptămână a reparaţiilor şi a soluţiilor la care nu ne-am gândit până acum. Primele zile ale săptămânii pot aduce suport, sprijin din partea unor prieteni sau discuţii care le dau idei foarte bune. Miercuri şi joi, zile de bani. Nu sunt zile de cheltuit, ci mai ales de vigilenţă şi de atenţie, în special la relaţii, grupuri, pentru că banii se pot scurge şi din cauza colectivităţii sau unor invitaţii nepotrivite pe care nu e bine neapărat să le accepte. În weekend, călătorii şi drumuri, discuţii foarte interesante şi salvări sau soluţii bune.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Leu
Pentru Lei, săptămâna se deschide, luni şi marţi, mai liniştit şi cu mai multă prudenţă. Poate au nevoie de timp pentru ei, să-şi încarce bateriile sau nu sunt într-o formă foarte bună. Pot primi solicitări din partea unor persoane pe care nu ştie dacă să le ajute sau nu. Sentimentul este că pun la bătaie prea multe resurse dacă vor să întindă o mână de ajutor şi trebuie să se gândească dacă merită, dacă persoane respectivă ştie ce să facă cu acel ajutor. Sentimente de culpabilitate, de vinovăţie sau de consolare şi de mângâiere pentru cei au griji. Miercuri şi joi sunt în formă, intuiţia este foarte subliniată şi funcţionează în relaţia cu autorităţile. Cu alte cuvinte, ştiu unde e locul cald şi nu îşi riscă locul, iar în weekend foarte multe tranzacţii financiare sau totul este foarte calculat. Pot face achiziţii importante pentru ei.

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară
Luni şi marţi sunt foarte preocupate de viitor. Unele Fecioare se pot gândi la viitorul unei relaţii, ce perspective are, dacă să creadă nişte promisiuni, dacă nu cumva se hazardează şi îşi fac proiecţii prea pozitive în legătură cu o relaţie. Pe de altă parte, se pot gândi la viitorul social, la efectul pe care îl pot avea în viaţa lor nişte decizii pe care le iau chiar în carieră. Stau bine în carieră, ştiu ce vor, ştiu ce au de făcut şi pot lua decizii mari. De aceea sunt interesate şi de ecoul acestor decizii în timp. Pentru miercuri şi joi sunt prudente şi e bine mai mult să asculte decât să vorbească. Vineri şi sâmbătă sunt într-o formă foarte bună şi pot acţiona, pot face călătorii, mai lungi şi mai interesante, dar pot acţiona mai ferm în direcţia proiectelor lor.

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanţă
Luni şi marţi sunt zile tensionate pentru că au multe lucruri mari de făcut şi poate decizii de luat şi îşi anunţă o poziţie. Sunt foarte ferme şi chiar dacă au sentimentul că riscă spunând că sunt sau nu sunt de acord cu un anumit lucru totuşi îşi susţin poziţia, cu argumente. Sau poate susţin pe cineva şi asta înseamnă deja o luare de poziţie. Pot exista mici fricţiuni cu şefii şi e bine să fie atente cât de sigură este poziţia lor în acest moment. La mijloc de săptămână sunt cu prietenii şi au nevoie de o deconectare, iar în weekend e bine să se gândească la sănătate pentru că sunt aspecte pozitive şi pot încasa beneficii pentru sănătatea şi vitalitatea lor.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion
Multe planuri de viitor, o întorc pe toate feţele, cum e mai bine să facă sau unde duce o anumită alegere, care este ecoul, consecinţa unor alegeri. Nu prea se consultă cu nimeni şi mulţi Scorpioni pot simţi că trebuie să taie anumite legături, anumite relaţii sau o anumită poziţionare faţă de trecutul lor. Este o săptămână de curăţenie, iar luni şi marţi curăţenia se face la nivel de familie şi de memorii, amintiri legate de familie. La mijlocul săptămânii sunt foarte fermi, prin mâna lor trec multe decizii şi trebuie să fie la înălţimea sarcinilor. În weekend, petrecere cu prietenii sau invitaţie foarte plăcută.

Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător
Sunt preocupaţi de bani, nu neapărat de ce câştigă prin salariu, ci mai ales la tot felul de aranjamente care pot fi în momentul acesta foarte productive pentru ei. Aranjamentele sunt cu familia sau ţin de bunurile de familie şi bine ar fi să facă nişte tranzacţii sau să se spijine pe nişte bunuri. Pe de altă parte, banii puşi deoparte sau bunurile de mare valoare sunt recondiţionate şi reevaluate acum într-un mod pozitiv. Mijlocul săptămânii poate aduce călătorii sau discuţii cu persoane aflate la distanţă sau sus în ierarhie, deci persoane mai greu accesibile cu care pot discuta lucruri legate de muncă sau de reorganizare cumva a intereselor lor. La final de săptămână, aspectele sunt minunate vineri şi sâmbătă, în sensul că le ies treburile şi chiar au spor financiar. Pot câştiga bani.

Horoscop 19 septembrie 2022. Cineva din trecut revine în amintirile acestor nativi şi le tulbură ziua
Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn
Relaţiile sunt importante luni şi marţi, cum îi vede lumea, ce părere au despre ei, inclusiv partenerul de viaţă, dar şi alţi colaboratori. Capricornii pot avea sentimentul că nu sunt suficient de apreciaţi, poate nici ei nu au ştiut să transmită calităţile pe care le au, dar cumva ar vrea să încaseze mai multă recunoştinţă, recunoaştere, apreciere. De aceea, poate că miercuri şi joi sunt mai atenţi la modul în care ei îşi exprimă atuurile, cum lasă să fie citiţi, cunoscuţi de cei din jur. Au nevoie de tandreţe, de duioşie. Călătorii în weekend, foarte plăcute, dar şi pentru rezolvarea unor lucruri, a spus camelia Pătrăşcanu la a3.ro.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător
Pentru Vărsători, muncă luni şi marţi. Poate că nu le convine, nu le prea place, dar se mobilizează, iar munca poate să le aducă şi beneficii financiar, dar în tot cazul finalizează sau ajung într-o etapă foarte bună. Dacă se pun pe treabă, reuşesc să rezolve lucrurile şi să fie mulţumiţi de rezultatele lor. Pentru miercuri şi joi, fac nazuri, nu sunt foarte plăcuţi pentru toată lumea şi pot fi suprasolicitaţi de nişte întâlniri aşa încât e bine să aibă mai multă discreţie şi să aleagă cu cine îşi petrec timpul. Sănătate şi îngrijire pentru weekend.

Previziuni RUNE pe ZODII, 19-25 septembrie 2022. Se dezlantuie haosul, noutati de la pietrele mistice!
Horoscop 19-25 septembrie 2022, cu Camelia Pătrăşcanu pentru Peşti
Creativitate şi imaginaţie, luni şi marţi. Au un dor de cineva sau de ceva pentru a face lucruri pe care le-au făcut cândva şi la care se întorc acum, un hobby, o pasiune, o activitate şi asta îi încarcă sufleteşte. Sau să revadă o persoană cu care au avut multe amintiri în comun. Sunt un pic nostalgici la început de săptămână, dar puşi pe treabă miercuri şi joi, chiar lucruri grele, dificile, pe care le pot face şi de care au avut curajul să se apuce în acest moment. Pentru finalul de săptămână, minunate aspecte, mai ales sâmbătă, pentru întâlniri şi pentru curtoazie. Pot cuceri inima cuiva şi pot să îşi exprime foarte fluent ideile, şi ei sunt surprinşi.