Previziuni RUNE pe ZODII, 19-25 septembrie 2022. Se dezlantuie haosul, noutati de la pietrele mistice!

Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

18 sept. 2022, 18:20
Previziuni RUNE pe ZODII, 19-25 septembrie 2022. Se dezlantuie haosul, noutati de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE pe ZODII, 19-25 septembrie 2022. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 19-25 septembrie 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop rune 19-25 septembrie 2022. Mihai Voropchievici anunţă pentru cine aduce noroc Wunjo

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Bărbații din aceste patru semne ale zodiacului condamnă femeile la suferinţă. Cerinţele lor sunt incredibile, exasperându-şi partenerele

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – HAGALAZ. Aceasta runa este conectata cu Heimdall, gardianul taramurilor ghetii si a lumilor subterane. Ea simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Energia sa indica finalul a ceva vechi pentru a crea loc aparitiei noului. Aparent este o energie a haosului insa Hagalaz apare cand esti sfatuit sa renunti la vechi obiceiuri ca sa instalezi unele noi. Forte in afara controlului tau par a produce un haos dar este spre binele tau. Ai rabdare si incredere in urmatoarea etapa.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Inguz : Sfatul puterilor inalte prin aceasta runa este sa iti focusezi toate eforturile ca sa termini cu bine tot ce faci acum si ce trebuie terminat. Daca esti confuz si letargic, incearca sa iesi din aceasta stagnare ca sa scapi de vechi si sa faci loc la nou.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – Laguz : Oricare ar fi situatia pe care o experimentezi, poti sa ai incredere in acea parte din tine ce te conduce, care nu este mintea constienta ci se manifesta ca intuitie. Poate ca iti pare irationala directia sa, poate te face sa iti fie frica de faptul ca pierzi controlul. Insa situatia acum necesita o pierdere de control pentru a merge mai departe in bine. Daca actionezi conform fluxului ce curge prin tine si a ritmurilor tale profunde, asta iti va da un sens de pace interioara.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.