Horoscop: Care este cadoul potrivit pentru fiecare femeie de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

Afla care este cadoul potrivit pentru fiecare femeie de Valentine's Day, in functie de zodie.

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 12:48
Horoscop: Care este cadoul potrivit pentru fiecare femeie de Valentine’s Day, în funcţie de zodie

Femeile din zodiile de Aer: Gemeni, Balanta si Varsator – Un dragalas ursulet de plus

Tu esti semn zodiacal de Aer. Pentru tine prietenia este foarte importanta in dragoste, este ingredientul necesar. Tu consideri ca pentru a avea o relatie de cuplu de succes este indispensabil ca tu si iubitul tau sa fiti in primul rand cei mai buni prieteni. Iti place sa petreci seri linistite impreuna cu persoana iubita gatind impreuna, povestind sau uitandu-va imbratisati la filme.

De Valentine’s Day iti doresti un cadou care sa iti reaminteasca de importanta prieteniei intr-o relatie de cuplu, ca de exemplu un dragalas ursulet de plus. Iti plac cadourile cu textura placuta la atingere, cu blanita sau cu puf.

Citeşte şi  HOROSCOP: Top 5 zodii cu care să te căsătoreşti

Femeile din zodiile de Foc: Berbec, Leu sau Sagetator – Un inel de logodna stralucitor

Tu esti semn de Foc. Pentru tine fidelitatea si exclusivitatea sunt foarte importante intr-o relatie. Iti doresti ca persoana iubita sa fie serioasa in intentiile sale si sa isi faca loc in inima lui numai pentru tine, fara sa aiba dubii legate de iubirea voastra. Eviti barbatii la care le este frica de angajamente serioase. Iti plac discutiile deschise, raspunsurile sincere si cafenele cu stil.

De Valentine’s Day iti doresti un cadou care sa simbolizeze fidelitate si angajament, ca de inel de logodna stralucitor. Tu apreciezi investitia emotionala si financiara a iubitului tau intr-un cadou mai costisitor.

Citeşte mai mult pe kudika.ro