HOROSCOP: Care este cel mai prost obicei al tău, în funcţie de zodie

Semnul zodiacal poate dezvălui multe despre obiceiurile unei persoane, fie ele bune sau rele, dar şi modul în care acestea pot afecta personalitatea.

17 nov. 2017, 10:29
HOROSCOP: Care este cel mai prost obicei al tău, în funcţie de zodie

BERBEC

Nerăbdarea este cuvântul care te caracterizează.

Gândirea lucrurilor şi situaţiilor nu este cea mai mare abilitate a ta. Eşti întotdeauna gata să porneşti la drum cu o nebunie şi un elan de necrezut. Din această cauză, nesăbuinţa şi graba se vor dovedi a fi obiceiuri chiar rele pentru tine. 

TAUR

Tu găseşti fericirea în lucrurile materiale.

Întâlnind împlinirea doar în obiectele pe care le posezi, tu eşti cunoscută pentru că renunţi foarte uşor la oameni dacă eşti constransă să faci o alegere. Afecţiunea ta nelimitată pentru lucrurile materiale sau pentru aprecierea persoanelor cu acelaşi mod de gândire ca şi tine sunt două obiceiuri extrem de proaste. 

GEMENI

Nu eşti deloc punctuală şi de cuvânt.

Să faci un lucru la timp nu te caracterizează deloc şi nu cunoşti această noţiune. Nu te poţi ocupa de nimic în timp util şi nu eşti gata niciodată atunci când vine vorba de întâlniri sau planuri de executat. 

RAC

Te aglomerezi prea mult, deci nu te organizezi eficient.

Adesea îi enervezi pe cei din jurul tău pentru că ai tendinţa de a te aglomera şi extenua pentru a obţine confortul dorit. Astfel nu ai timp de nimic şi nimeni, iar viaţa trece pe lângă tine ratând lucruri importante.

Citeşte mai multe pe eva.ro