Horoscop: Care este culoarea care oferă putere fiecărei zodii și ce semnifică aceasta?

Ai reflectat vreodată asupra relației pe care o împărtășim cu culorile care ne înconjoară și nenumăratele moduri în care acestea ne influențează?

12 nov. 2022, 22:26
Horoscop: Care este culoarea care oferă putere fiecărei zodii și ce semnifică aceasta?

Horoscop special. De la începutul noului mileniu, Pantone a introdus „Culoarea anului”. La rândul lor, astrologii au atribuit fiecărei o nuanță din paleta de culori care îi caracterizează puterea și potențialul.

Cuvântul putere provine din latinescul „potere” care se traduce prin „a putea”. In acest sens, culoarea de putere a fiecărei zodii sporește și încurajează proprietățile înnăscute ale acesteia.

Horoscop BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Roșu

Berbecul este prima zodie din zodiac, iar roșul este prima culoare pe care o recunoaște un bebeluș, deoarece are cea mai mare lungime de undă. Roșu este culoarea lui Marte, planeta conducătoare a Berbecului, este, de asemenea, aceeași nuanță cu sangele proaspat, iar Berbecul este un concurent natural, cu o dragoste profundă pentru sporturile de putere. Roșu este culoarea vitalității și pentru toate acțiunile lor de temperament și impulsuri, Berbecul este viu, fără scuze, într-un mod care ii inspira intens pe ceilalti.

Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Verde

Taurul iubește o scenă pastorală și o posesie tangibilă. Taurii sunt pentru abundență iar verdele este culoarea cea mai răspândită în natură. În calitate de semn de pământ și conducător al celei de-a doua case a valorilor și bunurilor materiale, ei sunt la fel de dispuși să se rostogolească în iarbă sau intr-o grămadă de bani atinsi de soare. Taurul este o forță de temelie pentru cei din jur și a beneficia de compania unui taur mulțumit este echivalentul emoțional cu a te imbiba de splendoarea padurii.

Horoscop GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Gri

Gemenii nu pot alege o nuanță și, atunci când li se cere, sunt predispuși să amestece toate culorile împreună. În mod similar, Gemenii detestă să ia o poziție fermă în orice problemă, preferând să traiasca în zona gri, o atitudine care îi inspiră pe alții de a lua in considerare două adevăruri opuse, să întrețină două idei opuse sau două ortografii ale aceluiași cuvânt.

Zodiac chinezesc 2023. Este anul Iepurelui de apă: un mare succes așteaptă aceste semne astrologice
RAC (21 iunie – 22 iulie)
Argintiu

Racul este guvernat de Lună, iar simbolul alchimic pentru argint este o semilună. În plus, Racii sunt ușor mișcați de sunetul clopotelor și obișnuiți să ajungă pe locul doi. Racul este îngrijitorul zodiacului, iar argintul a fost apreciat pe scară largă pentru proprietățile sale medicinale încă din antichitate, fiind folosit pentru a trata tot felul de afecțiuni, de la infecții urinare la răni de arsuri, astfel încât asocierea Racului cu argintul ii plasează pe aceeași frecventa a utilității.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.