Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

În acest sezon, Soarele va continua prin a șasea casă a muncii și a sănătății, determinându-te să arunci o privire mai atentă asupra ritualurilor și obiceiurilor zilnice.

12 nov. 2022, 07:18
Luna noiembrie nu le poartă NOROC acestor TREI zodii! Află ce e de făcut!

Sezonulul Scorpionului s-a instalat, iar efectele se simt efectele din plin. Ca semn fix de Apă, în acest sezon este vorba despre luarea unor decizii prudente, atent gândite, mai ales când trebuie să-ți exprimi sentimentele. Deoarece esența Scorpionului constă în mod inerent la protejarea sinelui, fiecare semn este obligat să simtă nevoia de a-și ține cărțile destul de aproape de piept luna aceasta. În timp ce această tactică poate fi benefică pentru mulți, există anumiți oameni care sunt obligați să experimenteze această energie mult diferit față de ceilalți. Din acest motiv, noiembrie 2022 poate fi cea mai proastă lună pentru următoarele trei semne zodiacale.

Horoscop noiembrie 2022. Cristina Demetrescu anunţă schimbări majore pentru toate zodiile

BERBEC – Limite serioase

Sezonul Scorpionului se concentrează la modul cel mai serios pe relațiile și granițele cu alți oameni. Luna aceasta, vei fi chemat să te gândești la rolul pe care îl joci în viața altor oameni și dacă te deschizi prea mult sau prea puțin în fața lor. Aceasta este o zonă în care de obicei îți place să exerciți mult control emoțional, dar pe măsură ce Soarele trece prin casa ta a opta, vei fi chemat să faci o analiză profundă a acestor teme. Frica de vulnerabilitatea emoțională te împiedică să te conectezi cu ceilalți? Dacă da, acest sezon te îndeamnă să înfrunți aceste sentimente.

Mihai Voropchievici a dezvăluit care este cea mai misterioasă zodie din horoscop

GEMENI – Restructurarea tabieturilor

În acest sezon, Soarele va continua prin a șasea casă a muncii și a sănătății, determinându-te să arunci o privire mai atentă asupra ritualurilor și obiceiurilor zilnice. Acesta este un domeniu al vieții tale în care ai tendința să controlezi totul și să nu faci schimbări deloc. Dar poate fi timpul să faci unele ajustări. Ești mulțumit de felul în care îți petreci zilele? Dacă nu, nu îți fie teamă să slăbești strânsoarea. Schimbarea tabieturilor poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a fi cea mai productivă variantă a ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.