Horoscop: Care este destinul tău, în funcţie de zodie

Se spune că destinul tău stă scris în stele, așa că ne-am gândit că ai vrea să afli ce te așteaptă în această viață, în funcție de zodie.

02 oct. 2014, 10:48
Horoscop: Care este destinul tău, în funcţie de zodie

BERBEC

Vei distruge tot ce vei contrui, pentru ca apoi să reconstruiești totul mai bine. Îți va fi foarte greu să te stabilești într-un loc, pentru că ești într-o căutare continuă. Trebuie să înțelegi că neliniștea pe care o ai nu va dispărea într-un oraș anume, ci ține de puterea ta interioară să o elimini. Ești însetat de independență, iar această dorință îți transformă destinul într-un carusel.

Citeşte şi HOROSCOP: Probleme de sănătate şi afecţiuni pe care le vei avea în viaţă, în funcţie de zodie

Vrei să fii cel mai bun în tot ce faci și ai calități de lider, așa că te așteaptă o carieră de succes. Nu vei avea o problemă să faci bani, dar vei trece prin câteva cumpene financiare. Cel mai bine ți se potrivesc meseriile care presupun asumarea unor riscuri, precum polițist, procuror, pilot de curse, pompier, pădurar sau om de afaceri.

TAUR

Ești o persoană conservatoare, muncitoare și puternică. Vei evolua încet în carieră, dar sigur. Până la 40 de ani, vei reuși să ai un cont în bancă pe care să te poți baza la bătrânețe. Nativii acestei zodii sunt înțelegători și au multă răbdare, o calitate care îi va ajuta să treacă ușor peste obstacole. Pentru ei, eșecul este o oportunitate să descopere noi căi spre succes și nu au nicio probleme să renunțe la un vis, dacă li se pare că nu are șanse să se împlinească. Familia este totul pentru ei și vor avea una numeroasă. Cel mai bine li se potrivesc meseriile din domeniul financiar, dar vor face performanță și în mediul artistic.

Citeşte şi Horoscopul compatibilităţii: Ce zodie este sufletul tău pereche

GEMENI

Tu vei face doar ce îți vei dori și nu vei fi dispus să faci compromisuri în niciun moment al vieții tale. Ești plin de idei și știi să intri în contact cu oamenii care te-ar putea ajuta să îți îndeplinești obiectivele. Pentru că te pricepi foarte bine la cuvinte și la dat sfaturi, ai putea face carieră în literatură sau în afaceri.

Te miști rapid, gândești repede și iei decizii fără să stai mult pe gânduri, așa că vei fi foarte apreciat în domeniul tău. Meseriile potrivite pentru tine sunt jurnalist, poet, agent de turism sau profesor.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.