HOROSCOP: Probleme de sănătate şi afecţiuni pe care le vei avea în viaţă, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este predispus la o serie de probleme de sanatate, in functie de semnul sau.

30 sept. 2014, 05:51
HOROSCOP: Probleme de sănătate şi afecţiuni pe care le vei avea în viaţă, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Fiecare nativ are o anumita slabiciune in organism care se va manifesta cel putin o data pe parcursul intregii sale vieti. Nu este vorba, insa, de probleme de sanatate grave, ci mai degraba despre predispozitia fiecarui nativ al zodiacului la unele boli ce pot aparea pe parcursul vietii.

Asadar, iata ce probleme de sanatate poti avea in viata, in functie de zodie:

HOROSCOP BERBEC

Berbecii sunt predispusi la afectiuni ale sistemului respirator. Este posibil sa sufere in copilarie de raceli destul de grave, iar in planul maturitatii sa sufere de afectiuni ale plamanilor. Una dintre cele mai grave ar putea fi pneumonia. 

HOROSCOP TAUR

Taurii sunt predispusi sa sufere de afectiuni ale coloanei vertebrale. Cel mai des intalnita afectiune in cazul nativilor acestei zodii este scolioza, care, spre a doua jumatate a vietii, poate sa se agraveze, daca nu este tratata corespunzator. 

HOROSCOP GEMENI

Gemenii sunt predispusi la probleme hepatice destul de severe. Pe parcursul intregii vieti se streseaza si consuma foarte multa energie. Obiceiurile alimentare proaste si putinele ore de somn se adauga stresului, reusind astfel sa suprasolicite ficatul. Ce-i drept, nici faptul, ca le place viata si exagereaza de multe ori cu alcoolul nu ajuta la mentinerea sanatoasa a ficatului.

HOROSCOP RAC 

Poate cele mai intalnite afectiuni la Raci sunt cele ale incheieturilor. Nativii acestei zodii par sa aiba incheieturile destul de slabe si inca din tinerete vor avea dureri reumatice. Spre a doua jumatate a vietii aceste afectiuni se pot agrava si va fi nevoie de tratament medicamentos intens.

Citeste continuarea pe Lyla.ro