Horoscop: Care este modul ideal de a-ţi petrece Valentine’s Day, în funcţie de zodiacul floral

Zodiacul floral ne dă indicii legat de profilul romantic al fiecărei persoane şi de preferinţele sale în dragoste. Ţie ce fel de Valentine's ţi-ar place să ai: visezi la o cină la un restaurant elegant sau o seară în intimitate la lumina lumânărilor? Citeşte în continuare şi descoperă ce activitate de Valentine's Day ar fi ideală pentru tine.

RomaniaTV.net
06 feb. 2017, 14:26
Horoscop: Care este modul ideal de a-ţi petrece Valentine’s Day, în funcţie de zodiacul floral

Floarea Soarelui – Persoanele nascute in data de 1, 10, 19, 28

Esti o persoana optimista. In ciuda dificultatilor pe care viata ti le-ar aruncat in cale, ti-ai pastrat coloana vertebrala si tii capul sus cu demnitate. Incerci sa zambesti in calea dificultatilor deoarece fiecare zi este un nou inceput in care ceva bun se poate intampla in viata ta.

Esti recunoscatoare pentru orice lucru mic pe care altii il fac pentru tine. De Valentine’s Day te multumesti cu o felicitare, un sarut si un „Te iubesc” soptit la ureche de barbatul de care esti indragostita. Te bucuri de orice activitate pe care o alege iubitul tau pentu aceasta zi; pentru tine cel mai important este ca petreceti timp impreuna ca sa sarbatoriti aceasta zi speciala.

Totusi, ai o fantezie secreta: ti-ar place un masaj senzual cu ulei cald, pe tot corpul tau. Incearca sa ii sugerezi iubitului tau, poate fantezia ta va deveni realitate!

Citeşte şi  Horoscop: 3 zodii care te hipnotizează cu frumuseţea lor

Bujorul – Persoanele nascute in date de 2, 19, 20, 29

Esti o persoana vesela, increzatoare, care este gata de orice sacrificii pentru cei dragi. Crezi in dragostea adevarata si in faptul ca o relatie de cuplu devine mai buna o data cu trecerea timpului.

De Valentine’s Day ti-ar place o activitate care include muzica, deoarece muzica poate exprima sentimente ce nu se pot spune in cuvinte. Probabil ai deja o melodie preferata care descrie cum nu se poate mai bine povestea voastra de dragoste.

Pentru Valentine’s Day o activitate potrivita pentru tine este sa iesiti la o seara de Karaoke, ca sa canti impreuna cu persoana iubita. Daca va place la ambii sa dansati, iesiti la un club de salsa. Muzica latino va va cuprinde in spiritul ei pe amandoi.

Citeşte mai mult pe kudika.ro