HOROSCOP: Care este parfumul zodiei tale

Învăluie-te în cele mai fine şi mai sofisticate arome şi lasă-te purtată în lumea fără hotar a parfumurilor. Află ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodia din care faci parte şi foloseşte-te de puterile sale!

RomaniaTV.net
20 feb. 2013, 09:16
HOROSCOP: Care este parfumul zodiei tale

Berbec. Aromele de citrice şi notele piperate îţi trezesc simţurile la viaţă şi îţi dau un aer uşor „picant” pe tot parcursul zilei.

Taur. Îţi plac parfumurile cu note florale de trandafir şi santal. Parfumurile subtile, în special cele cu aromă de migdale te avantajează cel mai mult.

Gemeni. Te avantajează parfumurile florale. Un amestec de arome de bergamotă, citrice şi orhidee îţi va da un aer proaspăt. De asemenea, ţi se potrivesc parfumurile orientale, care te scot din rutina zilnică.

Rac. Parfumurile cu arome dulci şi de fructe ţi-au plăcut dintotdeauna. Prin intermediul acestora îţi etalezi cel mai bine prospeţimea şi senzualitatea.

Leu. Parfumurile cu arome dulci, te vor face întotdeauna să te simţi ca într-o livadă cu pomi înfloriţi.

Fecioară.Alege parfumurile rafinate şi cu arome de fructe şi flori. Mandarin, lămâie, trandafir, mici accente de vanilie, toate acestea sunt o bună opţiune pentru rafinamentul tău.

Balanţă. Parfumurile cu note diferite şi sofisticate îţi satisfac spiritul de aventurieră. Cele cu note florale vor încânta simţurile femeii romantice din tine.

Scorpion. Caracterului tău nonconformist îi vin bine parfumurile surprinzătoare, cu note deosebite şi un amestec de dulce-picant.

Săgetător. Alege parfumurile cu arome fructate şi florale. Notele de trandafiri şi de iasomie ţi se potrivesc de minune şi îţi trezesc bucuria de a trăi.

Capricorn. Optează pentru un parfum oriental cu note fructate. Dacă vrei să te înveseleşti în zilele mohorâte, alege un parfum dulce.

Vărsător. Îţi plac parfumurile tari, cu arome surprinzătoare: miere, santal, portocală şi scorţişoară. De asemenea, ţi se potrivesc şi parfumurile poetice, cu iz floral.

Peşti. Te simţi în elementul tău atunci când foloseşti parfumuri cu note de prospeţime. Aromele dulci şi florale sunt pe gustul tău.