Horoscop: Care sunt cele mai bune metode de relaxare pentru zodia ta

Află care sunt cele mai bune modalităţi de detaşare pentru fiecare semn astrologic în parte.

17 iun. 2014, 11:21
Horoscop: Care sunt cele mai bune metode de relaxare pentru zodia ta

BERBEC

Berbecii trebuie sa gaseasca metode de relaxare potrivite spiritului lor impulsiv si aventuros. De aceea, probabil ca cele mai placute activitati pentru nativii acestei zodii sunt mersul pe bicicleta sau alpinismul. Dupa o portie zdravana de efort fizic, o bautura delicioasa la localul lor preferat este modul perfect de a incheia ziua, scrie DivaHair.ro.

Citeşte şi Horoscop african: Numele sufletului tău şi personalitatea ta, în funcţie de ziua în care te-ai născut

TAUR

Taurii sunt lenesi prin natura lor, asa ca o metoda ideala de relaxare implica un drum la spa, unde sa fiecare centimetru al corpului lor sa fie rasfatat cu masaj, sauna si bai aromate, timp de ore in sir. Femeia Taur se va simti renascuta dupa ce ii vor fi fost aplicate cele mai sofisticate masti cosmetice si isi va fi facut o manichiura si o pedichiura ca la carte.

Citeşte şi Horoscop: Zilele norocoase din această vară, în funcţie de zodie

GEMENI

Personalitatea duala a nativilor ii transforma in fiinte foarte adaptabile, care se pot simti bine atat singure, cat si intr-un grup larg de prieteni. Intelectuali de la natura, Gemenii se pot relaxa complet cu o cafea si niste integrame grele sau cu un roman interesant. Insa si aventura le face cu ochiul, asa ca s-ar putea simti la fel de bine la o iesire cu prietenii in parcul de distractii.

Citeşte şi Horoscop: Job-ul perfect pentru tine, în funcţie de zodia ta

RAC

Racul se simte cel mai confortabil in prezenta celor dragi. El ar da oricand o zi la spa pentru o zi petrecuta in familie. Daca vrei sa ajuti o nativa a acestei zodii sa se relaxeze, planuieste o zi de relas alaturi de membrii familiei, pregateste un brunch delicios si propune niste jocuri de societate sau de familie, care sa distreze pe toata lumea. Deschideti o sticla de vin bun si depanati amintiri, rasfoind vechile albume de fotografii uitate prin sertare. Aceasta este o zi perfecta pentru sensibilul Rac.

Restul horoscopului pe DivaHair.ro.