Horoscop: care sunt cele mai puternice zodii în 2015. Ce zodie nu se teme de nimic

Fiecare semn zodiacal are un anumit caracter. Dar, potrivit astrologiei, există anumite zodii care au un caracter și o personalitate mai puternică decât celelalte, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
15 mart. 2015, 10:05
Horoscop: care sunt cele mai puternice zodii în 2015. Ce zodie nu se teme de nimic

Semnul zodiacal Berbec este considerat unul dintre cele mai puternice semne din zodiac. Berbecii sunt oameni plini de energie și vitalitate, cu o personalitate foarte intensă și aventuroasă. Nu se tem de nimic, sunt întotdeauna gata să facă față noilor provocări și sunt lideri în atitudine, având o mare încredere în ei înșiși.

De asemenea, ei tind sa fie destul de rebeli si impulsivi, ceea ce ii determina sa aiba multi dusmani. Ei nu au nici o mustrare si isi expun punctul lor de vedere cu privire la orice subiect. De asemenea sunt destul de incapatanati si dificil de convins.
Scorpionii sunt zodii cu o personalitate foarte puternica, dar, de asemenea difera de alte semne zodiacale. Acest lucru fiind evident mai ales la nivel emotional. Oamenii nascuti sub semnul zodiacal Scorpion tind sa fie foarte critici, oarecum aroganti si dificili. In domeniul amoros, au un caracter puternic, fiind foarte pasionali si devotati partenerului sau.

Continuarea pe BEWOMAN.RO