Horoscop: Care sunt zodiile care îşi găsesc greu sufletul pereche

Toata lumea, mai devreme sau mai tarziu, ajunge la un stadiu de viata, atunci cand are nevoie de dragoste, pace si confort. Cei care reusesc sa isi gaseasca sufletele lor pereche sunt, fara indoiala cu adevarat norocosi.

15 mart. 2017, 11:07
Horoscop: Care sunt zodiile care îşi găsesc greu sufletul pereche

Berbec
Incertitudinea excesiva si incapatanarea sunt motivele principale pentru care Berbecii sunt mereu singuri. Reprezentantii acestui semn zodiacal trebuie sa invete sa creada mai mult in ceea ce pot. Incapatanarea lor nu este utila si de multe ori acestia nu au o atitudine pozitiva. Sa nu uitam ca Berbecii isi arata adevarata lor fata in intimitate si nu in prezenta lumii.

Rac
Racii sunt persoane foarte sensibile si neincrezatoare. Acesti oameni au nevoie sa se relaxeze un pic mai mult si sa inteleaga ca lumea este un loc periculos. In acest sens, Racii au un instinct bun pentru bine si rau.

Fecioara
Fecioarele vor tot timpul sa detina controlul atat in ceea ce priveste munca cat si viata personala. Ele sunt timide, nesigure si nu cred in propriile abilitati, care pot fi insa observate de altii. De multe ori ele obosesc incercand sa isi convinga partenerul sa faca cum vor ele si in cele din urma renunta.

Varsator
Spre deosebire de Fecioare si Berbeci, Varsatorii nu considera ca este necesar sa faca eforturi pentru a se cultiva si traiesc in propria lor lume. Varsatorii trebuie sa invete sa ii respecte pe altii si sa se bucure de lucrurile pe care partenerul lor ii fac cu dragoste pentru ei, chiar daca par nesemnificative. In caz contrar, toata lumea ii va parasi.