Horoscop Casandra. Investiţii în amor la sfârşitul săptămânii, cu profit garantat

Esti relaxat si iti privesti relatia cu alti ochi asa ca iti vei imbunatati intreaga viata. Vesti bune si pentru cei singuri, s eintampla lucruri frumoase in acest weekend.

08 iul. 2021, 21:35
Horoscop Casandra. Investiţii în amor la sfârşitul săptămânii, cu profit garantat

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: 

Marte va determina sa fiti jucausi si muncitori insa poate crea intarzieri. Calatoriile facute in aceste zile pot suferi din cauza acestei probleme. Acum socializati mai mult si se pot ivi mici discutii cu cei mici. Totusi, nimic nu este perfect!

TAUR 21.04-21.05: Este posibil sa aiba loc o schimbare brusca a rolului unei autoritati. Ati putea primi vesti surprinzatoare de la un sef sau un parinte. Este timpul sa va linistiti si sa demonstrati cat de fermecatori si de incantatori sunteti.

GEMENI 22.05-21.06: Cateva planuri legate de invatamantul superior sau de o calatorie viitoare se vor schimba brusc. Acest lucru v-ar putea prinde cu garda jos si veti deveni mai galagiosi. Totul se calmeaza cand ajungeti la cumparaturi. Spor la cheltuit!

Horoscop Casandra RAC 22.06-21.07: In aceasta saptamana primiti o veste care va crea o schimbare brusca legata de o mostenire, o proprietate comuna sau ceva care va va afecta averea personala. Desi totul vine neasteptat de repede, situatia se asaza curand iar dumneavoastra va veti relaxa.

Horoscop Mihai Voropchievici iulie 2021. Jupiter retrograd, se anunţă o dragoste nouă, fierbinte
LEU 22.07-22.08: Sunteti energici si agitati si totul pe fondul unei schimbari bruste. Poate fi vorba despre ruperea unei prietenii stranse, a unui parteneriat sau cineva neobisnuit va intra in viata dumneavoastra. Nu va fi cu siguranta o saptamana plictisitoare!

FECIOARA 23.08-22.09: Pentru a tine totul sub control aveti nevoie de multa stapanire de sine. Poate un prieten va va deveni iubit, poate propria sanatate ori animalul de companie va dau un pic de furca, oricum, nimic grav.

BALANTA 23.09-22.10: Continuati sa faceti o impresie fabuloasa celorlalti, iar acest lucru va va face sa aratati extraordinar in ochii celorlalti. Unii apropiati va vor cere sfaturi in legatura cu un proiect legat de design si arta. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile debordati de fericire si optimism si va hotarati sa finalizati un proiect destul de indraznet. Cu toate acestea, ceva legat de un membru mai in varsta al familiei va va afecta trecator linistea.

Horoscop Casandra SAGETATOR 22.11-21.12: Munciti din greu si veti avea nevoie de mai mult somn in aceasta saptamana. Va hotarati sa explorati idei noi, sa vedeti locuri inedite si sa cunoasteti oameni noi. Foarte posibil ca in curand sa primiti bani sau cadouri.

CAPRICORN 22.12-19.01: Saptamana aceasta va straduiti sa terminati un obiectiv serios, care necesita multa munca. Nu va sfiiti sa cereti ajutorul celor apropiati atunci cand nu mai puteti duce singuri totul. S-ar putea sa obtineti ceva ce nu va asteptati. Succes!

VARSATOR 20.01-18.02: Rabdarea va este pusa la incercare in aceste zile de un prieten bun. Este deja acumulata destula tensiune si aveti tendinta sa va protejati independenta. Acest lucru poate insemna ruperea unei prietenii sau a unui parteneriat.

Horoscop Casandra PESTI 19.02-20.03: Familia, casa si viata personala continua sa fie principala dumneavoastra preocupare sau poate cateva rude indepartate vin in pragul casei dumneavoastra. Cu toate ca aveti un program incarcat, veti petrece momente frumoase alaturi de cei dragi.

Sursa: magazin.ro

Finala SURVIVOR România 2021. Când se va afla câştigătorul concursului. Iată câți bani va lua şi ce criterii trebuie să îndeplinească!