Horoscop Casandra. Karma se răzbună în weekend. Se anunţă despărţiri şi pierderi băneşti, dar şi oportunităţi de călătorie

Sfârşitul de săptămână nu se anunţă atât de norocos pentru toată lumea, deşi Marele Benfic Jupiter stă de veghe ca lucrurile să meargă bine.

16 iun. 2023, 14:04
Horoscop Casandra. Karma se răzbună în weekend. Se anunţă despărţiri şi pierderi băneşti, dar şi oportunităţi de călătorie

Horoscop Casandra. BERBEC 21.03-20.04: Jupiter va ofera oportunitatea de a castiga noi experiente, de a cunoaste oameni importanti si de a va bucura de norocul ce va iese in cale. Este posibil sa obtineti o crestere a veniturilor dumneavoastra sau un loc de munca bine platit. Succes!

TAUR 21.04-21.05: Increderea si echilibrul dumneavoastra vor creste. Oameni importanti vor fi atrasi, iar sansele norocoase nu va vor ocoli. O parte dintre nativi se vor concentra pe lumea spirituala pentru a decoperi adevarul.

Horoscop Casandra. GEMENI 22.05-21.06: Parcurgeti o perioada mai linistita si mai bogata emotional. Entuziasmul pentru viata este puternic, motiv pentru care veti deveni mai ambitiosi si mai indrazneti, facandu-va proiecte marete. Se anunta vremuri promitatoare!

RAC 22.06-21.07: Continuati sa fiti in lumina reflectoarelor aratand magnific in ochii celor din jur. Faceti o plecaciune, deoarece veti primi o recunoastere a eforturilor dumneavoastra obtinand o promovare, un premiu sau o recompensa financiara consistenta, scrie magazin.ro.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza o saptamana norocoasa pentru dumneavoastra si asta inseamna ca veti parea de succes in ochii celorlalti. Va vor percepe ca pe cineva care are ceva de realizat. Acum este timpul benefic sa profitati de premii, burse sau o promovare.

Previziuni RUNE. HAGALAZ rupe lanțurile, FEHU aduce belșug! Mesaje din magia supranaturalului pengtru weekend

FECIOARA 23.08-22.09: Va doriti sa explorati domenii profunde, filozofice sau religioase, motiv pentru care multi dintre dumneavoastra va veti intoarce la cursuri sau veti studia mai mult. S-ar putea sa mosteniti ceva sau partenerul ar putea primi un bonus.

Horoscop Casandra. BALANTA 23.09-22.10: Beneficiati in continuare de relatii amiabile si de oportunitati de a va indulci interactiunile cu membrii familiei. De asemenea, ati putea impartasi ceva cu cineva sau puteti folosi un bun pe care altcineva il detine. Nu va temeti, bogatia va veni in curand.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile oportunitatile pentru o calatorie incep sa se contureze. Poate fi ceva legat de munca. Puteti chiar sa incepeti o relatie cu cineva mai in varsta, mai bogat sau mai stabil. Totul este sa aveti incredere in propria intuitie.

Horoscop Casandra. SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti sansa sa va imbunatatiti sanatatea sau situatia la locul de munca. Increderea si optimismul cu care priviti lucrurile va pot aduce beneficii pe termen lung. In weekend va bucurati de clipe romantice si de distractii alaturi de cei dragi.

CAPRICORN 22.12-19.01: Se anunta vremuri bune si mai putin bune, mai ales ca aveti oportunitatea de a va extinde casa, de a va muta in alta locuinta sau de a castiga bani prin imobiliare. Este un moment excelent pentru a va implica in industria ospitalitatii. Succes!

Horoscop special: Cum să faci mai mulţi bani, în funcţie de zodia ta. Meseriile care atrag câştigul pentru fiecare semn astral

Horoscop Casandra. VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta va bucurati de o viata mai bogata, iar membrii familiei vor fi mai generosi unii cu altii. Zilele curg intr-un ritm rapid, dar veti continua sa va faceti planuri cu optimism, nerabdare si noi oportunitati de a invata ceva nou.

PESTI 19.02-20.03: Sunteti optimisti, iar planurile de viitor sunt mai expansive. Abilitatea de a comunica va aduce mult succes si sunteti mai fericiti. Continuati sa cautati noi cai de a va mari veniturile. Bogatia si bunurile vor veni in curand.