Horoscop Casandra. O zodie primeşte vestea mult aşteptată în weekend

Ceva sigur va va surprinde placut si s-ar putea sa vi sa deschida niste usi pe care le credeati ferecate pentru totdeauna.

19 feb. 2021, 10:17
Horoscop Casandra. O zodie primeşte vestea mult aşteptată în weekend

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04:

In aceste zile ies la iveala prieteni pe care i-ati cam uitat. Primiti vesti surprinzatoare despre venitul dumneavoastra sau despre un bun pe care il detineti. Unii nativi se vor implica intr-o relatie de care nu ar trebui sa va apropiati dar nu puteti rezista.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti admirati si se poate intampla ceva care va poate pune numele in lumina. O discutie cu un sef sau un parinte va poate prinde insa cu garda jos si s-ar putea sa incasati cateva reprosuri dure. Fiti precauti!

Horoscop Casandra GEMENI 22.05-21.06: Acum puteti termina lucrari mai vechi, proiecte scolare sau ceva legat de scris. Cu toate acestea, o surpriza legata de mass-media sau de invatamantul superior s-ar putea sa produca o schimbare brusca. Nu e deloc rau!

RAC 22.06-21.07: Saptamana aceasta primiti bani sau o favoare de la cineva, poate chiar o suma rambursata de la guvern. Finalizati niste tranzactii vechi sau ceva legat de o mostenire. Fiti grijulii si nu va pierdeti rabdarea daca intervin intarzieri.

Horoscop Casandra LEU 22.07-22.08: Intrati in contact cu fosti parteneri sau vechi prieteni, iar cineva va face ceva care va va lua prin surprindere. Exista posibilitatea sa faceti cunostinta cu cineva care vi se pare neobisnuit. Intre timp, va ocupati intens de imbunatatirea sanatatii.

FECIOARA 23.08-22.09: Cu siguranta va veti concentra asupra slujbei si a sanatatii personale, de unde primiti vesti bune. S-ar putea sa va doriti mai multa libertate sau sa cochetati cu sentimente rebele. Fiti rabdatori cu cei din jur.

Horoscop Casandra BALANTA 23.09-22.10: Energia puternica de care dispuneti va avea impact asupra relatiilor romantice. O surpriza va ia pe nepregatite si totul se transforma in momente distractive legate de copii. Acum dorinta de a imbunatati atmosfera de acasa este foarte puternica. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Primiti o veste buna legata de casa sau familia dumneavoastra s-ar putea extinde. In weekend este posibil sa participati la o intrunire, unde va veti intalni cu persoane din trecutul dumneavoastra.

Horoscop Casandra SAGETATOR 22.11-21.12: In aceasta saptamana ceva neasteptat va va afecta rutina zilnica. Este posibil sa intalniti oameni noi, sa vedeti locuri noi sau sa schimbati modul in care faceti lucrurile zilnic. Vestile bune va vor face sa simtiti un entuziasm si un optimism debordant.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 15-21 februarie 2021. Mijlocul săptămânii aduce cumpene
CAPRICORN 22.12-19.01: Acum puteti termina vechile afaceri lasate uitarii sau sa negociati proiecte amanate. In acelasi timp, exista posibilitatea brusca de a castiga mai multi bani. In weekend va cumparati ceva la care visati de ceva vreme.

Horoscop Casandra VARSATOR 20.01-18.02: Va implicati serios in relatia cu niste prieteni vechi sau luati legatura cu un fost partener din trecutul dumneavoastra. Ceva sigur va va surprinde placut si s-ar putea sa vi sa deschida niste usi pe care le credeati ferecate pentru totdeauna. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Mai mult ca celelalte semne zodiacale, in aceste zile veti avea posibilitatea sa va cercetati trecutul. Examinarea sinelui ar putea dezvalui noi adevaruri pe care le veti expune celor mai buni prieteni.

Sursa: magazin.ro