Horoscop Casandra. Oportunităţi fantastice la sfârşit de săptămână. Ce zodii sunt binecuvântate

Veti folosi timpul viitor pentru a va gandi serios la propriile valori. Aveti mai multa rabdare cu dumneavoastra si cu ceilalti!

31 mart. 2023, 11:11
Horoscop Casandra. Oportunităţi fantastice la sfârşit de săptămână. Ce zodii sunt binecuvântate

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: Intrati intr-o perioada in care veti incepe sa va eficientizati viata. In mod constient sau inconstient scapati de ce nu mai este relevant in viata dumneavoastra. Jupiter este cel care va stimuleaza spiritul si va aduce noroc.

TAUR 21.04-21.05: In timp ce invatati sa intelegeti persoanele din jur, ar trebui sa reusiti sa va respectati si propriile nevoi. In ultima perioada ati realizat anumite lucruri care erau importante pentru dumneavoastra, asa ca sunteti pe drumul cel bun.

Horoscop lunar dragoste aprilie 2023. Cine simte fluturi în stomac în a doua lună de primăvară?

Horoscop Casandra GEMENI 22.05-21.06: Acum intrati in timpul recoltei, care va va arata clar ce functioneaza in viata dumneavoastra si ce nu. Va fi un moment in care visele pretuite devin realitate. Ar putea fi lucruri care va fac sa va simtiti mandri: o absolvire, o casatorie, un copil sau o promovare.

RAC 22.06-21.07: Profitati de perioada ce urmeaza pentru a realiza cat mai multe. Practic, va fi un timp de pregatire pentru ca va ridicati spre un varf de cariera, cand veti fi admirati de altii. Acum va puteti consolida puterea fizica.

Horoscop Casandra LEU 22.07-22.08: Veti lua viata mai in serios, in special responsabilitatile fata de ceilalti. Sunteti intr-o stare de spirit serioasa si va ganditi mai mult la propria moralitate. Veti invata insa sa traiti cu valorile altora, chiar daca nu sunteti de acord cu ele.

FECIOARA 23.08-22.09: Acum energia ar putea fi mai mica decat este de obicei. Daca va simtiti obositi – odihniti-va mai mult. Acceptati ce vi se intampla si rasfatati-va. Flori proaspete, ciocolata sau bautura preferata va vor aduce un tonus bun.

Horoscop Casandra BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o perioada cand veti fi ocupati. Faceti o lista cu ce lucruri vreti sa realizati. Puneti totul in ordine. Cheia succesului va fi sa lucrati constant si eficient. Toata munca depusa acum va va aduce beneficii.

SCORPION 23.10-21.11: Este posibil ca in aceasta saptamana sa creasca reponsabilitatile fata de copii. Cu cat veti realiza mai multe, cu atat va veti pregati mai bine pentru viitor, iar multi dintre dumneavoastra veti castiga recunoastere pentru eforturi.

Horoscop TAROT lunar aprilie 2023. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

SAGETATOR 22.11-21.12: Aveti oportunitati fantastice pentru a va imbunatati locul de munca sau de a obtine un seviciu mai bun. Tineti cont ca, indiferent de varsta pe care o aveti, lucrurile importante pe care le veti realiza vor fi prin munca grea. Succes!

Horoscop Casandra CAPRICORN 22.12-19.01: Ati renuntat la multe si ati inceput sa va redefiniti. Acum a sosit timpul sa puneti ultimele retusuri asupra a ceea ce doriti sa deveniti. Pastrati-va mintea deschisa, deoarece sunt sanse mari sa aveti o schimbare.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta marcheaza sfarsitul tensiunii si a muntelui de provocari pe care le-ati intampinat. Veti folosi timpul viitor pentru a va gandi serios la propriile valori. Aveti mai multa rabdare cu dumneavoastra si cu ceilalti!

Horoscop Casandra PESTI 19.02-20.03: Eliminati aspectele vietii dumneavoastra care nu mai au un rol valabil si va incetinesc. Responsabilitatile vor continua sa fie grele, dar este ca si cum plecati intr-o noua calatorie. Va veti reinventa si veti face fata tuturor provocarilor.

Sursa: magazin.ro