Horoscop Casandra. Zodia protejată de Divinitate, nimic nu iese rău pentru ea în perioada de aur

Daca sunteti prevazatori si veti spune cat mai putine, veti evita certurile pe subiecte controversate. Va puteti sustine financiar si asta va da mai multa liniste.

28 iul. 2023, 21:34
Horoscop Casandra. Zodia protejată de Divinitate, nimic nu iese rău pentru ea în perioada de aur

Horoscop Casandra BERBEC 21.03-20.04: Se anunta o saptamana plina asa ca ar trebui sa fiti atenti la tranzactiile financiare si la discutiile legate de o mostenire sau o proprietate comuna. Daca puteti, amanati aceste discutii pe altadata.

TAUR 21.04-21.05: Dificultatile legate de prieteni sau de parteneri ar putea deveni un obstacol. Rabdarea ar trebui sa fie cel mai bun prieten al dumneavoastra. Cu toate acestea, saptamana aceasta va fi una optimista si productiva. Succes!

GEMENI 22.05-21.06: Planurile se vor schimba brusc. Ganditi-va de doua ori inainte de a actiona sau de a vorbi. Persoanele mai in varsta ar putea sa va dea sfaturi financiare excelente. Ascultati orice vi se spune pentru ca pana la urma nu trebuie sa reinventati roata.

Horoscop Urania 29 iulie – 4 august 2023. Luna Plină în Vărsător vine cu vindecarea suferințelor inimii și cu emoții profunde
Horoscop Casandra RAC 22.06-21.07: Marti si miercuri sunt zile pozitive. S-ar putea sa va faceti planuri de calatorie sau sa stabiliti detalii referitoare la chestiuni legale si medicale. Romantismul va fi o provocare. Nu va agitati prea tare, weekendul va fi minunat.

LEU 22.07-22.08: Urmeaza cateva zile cand puteti lua decizii pripite. Fiti inteligenti si luati-o usor. Cineva s-ar putea razvrati impotriva dorintelor dumneavoastra dar pana in weekend veti fi relaxati si fermecatori. Puteti socializa si sa va relaxati in tihna.

Horoscop Casandra FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti orbiti de faptul ca autocritica va poate submina autoritatea. Ezitarea si lipsa de incredere ar putea fi motivul pentru care sunteti prinsi pe picior gresit. Mai bine bucurati-va de placerea de a calatori, asa veti cunoaste oameni deosebiti.

BALANTA 23.09-22.10: Nu va place sa leganati barca pentru ca aveti nevoie de un mediu armonios. Pot aparea usor mici dispute financiare sau probleme legate de posesiuni. In definitiv, toata lumea vrea sa va castige favoarea si sa imparta cu dumneavoastra lumina reflectoarelor.

Horoscop Casandra SCORPION 23.10-21.11: Va doriti mai multa libertate in relatie? Nimic mai simplu. Faceti ce doriti, insa este necesar sa tineti cont si de parerea partenerului. Relatiile cu prietenii vor fi solide. La sfarsitul saptamanii oportunitatea unei calatorii va va face fericiti.

SAGETATOR 22.11-21.12: Daca sunteti prevazatori si veti spune cat mai putine, veti evita certurile pe subiecte controversate. Va puteti sustine financiar si asta va da mai multa liniste. Veti putea sa va ocupati de proiecte serioase, pe care le veti indeplini.

Horoscop august 2023. Camelia Pătrăşcanu: „Venus este retrograd în zona călătoriilor”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale
Horoscop Casandra CAPRICORN 22.12-19.01: O discutie serioasa cu un partener sau cu un prieten apropiat v-ar putea oferi informatii utile pentru proiectele viitoare. Fiti recunoscatori pentru asta. Va asteapta un weekend prielnic pentru socializare, iar romantis-mul va fi binecuvantat.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana debuteaza cu o productivitate sporita, mai ales la locul de munca. Luati cateva decizii financiare pe termen lung si acest lucru va aduce multe beneficii. Alegeti o activitate preferata si ascundeti-va. Tineti cont ca si un uragan dureaza doar o zi.

Horoscop Casandra PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta trebuie sa exersati sau sa perfectionati o anumita abilitate in arte sau in sport. Nu va lasati absorbiti de subiecte controversate legate de politica sau de religie. Probabil mai mult decat orice alt semn, chiar va veti distra in acest weekend, potrivit magazin.ro.