HOROSCOP CASSANDRA 23 – 29 septembrie 2019. Un grup de planete este concentrat în casa banilor, dar sunt lacrimi în casa iubirii

Horoscop. Casandra prezintă previziunile astrologice pentru toată săptămâna 23 - 29 septembrie 2019.

20 sept. 2019, 15:54
HOROSCOP CASSANDRA 23 – 29 septembrie 2019. Un grup de planete este concentrat în casa banilor, dar sunt lacrimi în casa iubirii

Horoscop BERBEC 21.03-20.04: Va concentrati pe eficienta la locul de munca si nu va mai ramane prea mult timp liber. Tot secretul consta in modul in care alegeti sa il folositi ca sa va faceti timp pentru dumneavoastra si cei dragi.

Horoscop TAUR 21.04-21.05: Va plac lucrurile frumoase si activitatile care sa va incante simturile. Tema saptamanii insa ramane atenta preocupare pentru casa si familie. Cei mai mici membri va ocupa cam tot timpul liber. Fiti rabdatori!

Horoscop GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile va veti raporta la lumea exterioara, dar principalul accent va ramane pe relatiile de familie. Va veti da seama cat este de important sa aveti propriul refugiu, un loc in care sa fiti singuri ori de cate ori veti dori.

Horoscop RAC 22.06-21.07: Ritmul zilelor se va accelera pe masura ce va veti concentra pe nevoia puternica de a comunica si de a iesi in lume. Scurte excursii, conversatii lungi cu ceilalti, cititul si studiul va vor umple pana la refuz zilele.

Horoscop LEU 22.07-22.08: Un grup de planete este concentrat in casa banilor a acestei zodii si va va face sa reflectati asupra lucrurilor pe care le pretuiti. Poate asa va veti da seama ce conteaza cu adevarat in viata. Dumneavoastra decideti!

Horoscop FECIOARA 23.08-22.09: Soarele este in zodia dumneavoastra si i se alatura Venus si Marte, oferindu-va o energie debordanta. Deveniti brusc fermecatori si diplomati, iar aceste stari va vor ajuta sa va transformati in adevarati luptatori pentru propriile drepturi. 

BALANTA 23.09-22.10: Acum este momentul potrivit sa va faceti proiecte pentru noul an, pentru reflectie si pentru stabilirea unui nou plan de lucru. Doar ca sunteti inclinati mai mult spre autonegare. Nu fiti pesimisti, cu rabdare rezolvati multe. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Cateva planete se afla in Casa prieteniei dumneavoastra, asa ca acesta va fi motivul pentru care va veti implica mai mult in relatiile cu ceilalti. Asteptati-va sa petreceti mult timp alaturi de oameni cu simtul artistic foarte dezvoltat.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele este in varful graficului si asta va face sa pareti stralucitori. Puteti sa folositi acest avantaj in folosul dumneavoastra. Veti atrage oameni care va vor ajuta sa va promovati viata profesionala si sa faceti ca lucrurile sa mearga mai bine.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va doriti sa faceti orice sta in puterea dumneavoastra pentru a va extinde experienta de viata iar cel mai evident mod de a aborda aceste lucruri este sa calatoriti mult si sa invatati ceva nou, deoarece va va deschide orizonturile cunoasterii.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti pe culmile cele mai inalte in ceea ce priveste starea financiara. Venus va atrage bani si favoruri pentru dumneavoastra si asta se va vedea in actiunile intreprinse de acum incolo. Fiti prevazatori la semnarea unor acte!

PESTI 19.02-20.03: Se pare ca inca veti avea nevoie de mai multa odihna si somn. Venus va va deschide calea spre relatii calde si va face lucrurile mai prietenoase. Marte insa nu va sosi cu ganduri bune, provocand tensiuni destul de puternice.