Horoscop Cassandra. Amânaţi negocierile financiare, nu este o perioadă propice câştigurilor

Desi Luna plina in Balanta a trecut, influenta ei se resimte puternic pe parcursul intregului weekend. Pentru relatii acest moment poate fi o cotitura. Dar legatura dintre iubareata Venus si visatorul Neptun poate readuce armonia. Poti vedea mai usor sufletul unei persoane, decat defectele acesteia.

07 apr. 2023, 20:36
Horoscop Cassandra. Amânaţi negocierile financiare, nu este o perioadă propice câştigurilor

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Saptamana aceasta sunteti dornici sa descoperiti noi informatii, sa explorati noi perspective, sa mergeti in locuri noi si, din aceasta cauza, uneori va repeziti fara sa stati pe ganduri. Acum este intelept sa amanati deciziile importante.

TAUR 21.04-21.05: Zilele ce urmeaza vor fi pline de confuzie si de neintelegeri. Va trebui sa fiti atenti, deoarece aceste incurcaturi v-ar putea afecta averea, bunurile si ceea ce castigati. Ar fi ideal sa amanati negocierile financiare pana saptamana viitoare.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Socializarea cu prietenii va fi distractiva si plina de satisfactii. Insa cei din jur s-ar putea sa va inteleaga gresit intentiile sau ceea ce incercati sa faceti. Fiti atenti atunci cand vorbiti cu autoritatile – parinti, sefi, profesori.

RAC 22.06-21.07: Zona in care vei experimenta confuzia este cea legata de retele sociale si orice are legatura cu medicina si legea. Este posibil sa fiti prea evazivi cand vorbiti cu cei din jur pentru ca vreti sa aratati bine sau sa ascundeti ceva.

Zodiile care se îmbogățesc peste noapte în perioada următoare. Două dintre ele deschid și o afacere

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: O mostenire, o proprietate comuna, un testament sau averea altora poate sa va incurce planurile. Poate fi vorba si despre o responsabilitate fata de altcineva. S-ar putea sa incurcati din neatentie pe cineva sau o persoana sa va insele.

FECIOARA 23.08-22.09: In aceste zile se recomanda sa nu reactionati fara sa va ganditi. Ascultati-i cu atentie pe cei din jur, examinati-i si apoi luati decizii. O confuzie poate implica unul dintre parinti, sefi sau o alta autoritate.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Trei domenii din viata dumneavoastra vor fi supuse confuziei: serviciul, sanatatea si animalul de companie. Asta inseamna ca pot aparea cu usurinta neintelegeri sau presupuneri false. Totul se calmeaza pana la sfarsitul saptamanii.

SCORPION 23.10-21.11: Saptamana aceasta ies la iveala cateva neintelegeri legate de copii. Cineva poate a ascuns pana acum adevarul si a creat, poate fara sa vrea, o situatie tensionata. Pastrati-va calmul si verificati totul inainte de a hotari ceva.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Zilele urmatoare pot avea loc confuzii intre dumneavoastra si partener sau ar putea implica un membru mai in varsta al familiei. Precautia ar trebui sa fie ca o arma! Este un moment nefavorabil pentru a lua decizii importante in familie.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Ce zodii dau de belşug imediat după Paşte 2023
CAPRICORN 22.12-19.01: Va pretuiti buna reputatie si trebuie sa impuneti respect. Este important sa stiti ca nu puteti avea incredere in toata lumea din jur. Trebuie sa verificati totul. Acum este perioada prielnica pentru distractii, mai ales la sfarsitul saptamanii.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Mai mult decat orice alt nativ al zodiacului, dumneavoastra trebuie sa fiti atenti la potentiala confuzie care ar putea aparea in aceasta saptamana. Aceasta v-ar putea afecta averea, bunurile sau castigurile. Fiti directi in relatiile cu ceilalti!

PESTI 19.02-20.03: Pana in weekend trebuie sa rezolvati toate problemele legate de casa si familie. Nu ezitati sa puneti intrebari si sa oferiti spatiu celor ce vor sa spuna adevarul. Vestea buna vine din domeniul finantelor. Succes!

Sursa: magazin.ro