Horoscop Cassandra. Astrele s-au aliniat prost pentru multe zodii la sfârşitul săptămânii

Horoscop Cassandra. Celebrul astrolog a realizat previziunile pentru ultimele zile ale săptămânii.

RomaniaTV.net
12 iun. 2020, 07:23
Horoscop Cassandra. Astrele s-au aliniat prost pentru multe zodii la sfârşitul săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile veti fi mult mai activi interactionând cu prietenii si colegii de serviciu. Vestea buna vine de la Venus, care este in partea de sus a graficului dumneavoastra si ii veti aprecia mai mult pe cei care va vor ajuta.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti super ambitiosi, ceea ce contravine cu dorinta dumneavoastra de a sta singuri cât mai mult. Va veti bucura de conversatii si interactiuni, mai ales online, cu persoane mai tinere.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamâna aceasta sunteti fermecatori si diplomati. Nelinistea vine pentru ca sunteti dornici sa calatoriti. Suplimentul de energie pe care-l posedati il puteti folosi pentru a studia si a invata ceva nou.

RAC 22.06-21.07: Este o vreme excelenta pentru a studia sau a termina de scris documente ori manuscrise. Pâna la sfârsitul saptamânii se va solutiona o disputa ivita din cauza unei mosteniri sau a unei proprietati comune.

LEU 22.07-22.08: Veti gasi solutii pentru a rupe monotonia rutinei zilnice. Apar discutii in contradictoriu cu partenerul de viata sau cu un prieten apropiat. Acesta se pare a fi mai incapatânat decât va asteptati. E pacat sa nu mediati problemele.

FECIOARA 23.08-22.09: Influentele astrologice va ofera multa energie pe care o puteti canaliza in diverse directii. Obtineti un mare succes la locul de munca, mai ales acolo unde se necesita concentrare puternica, o disciplina riguroasa sau o tehnica anume. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile, parintii vor avea provocari cu propriii lor copii, dar va puteti descurca lejer. Din fericire, familia este ca o sursa de bucurie pentru dumneavoastra, asa ca veti gasi repede calea spre pace.

SCORPION 23.10-21.11: Sunteti motivati sa va organizati mai bine si va descurcati excelent. Cu toate acestea, dificultatile din familie va vor cere rabdare si toleranta. Fiti amabili cu cei din jur, mai ales cu cei mici si veti trece usor peste toate impedimentele.

SAGETATOR 22.11-21.12: Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati sunt calde si confortabile acum. Fiti atenti insa cu privire la constrângerea celor din jur sa creada exact ceea ce spuneti. Nu toata lumea poarta sageata adevarului la fel ca dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Apar mici dificultati financiare, dar acest lucru este temporar. Sunteti plini de resurse si capabili sa faceti planuri pe distante lungi legate de viitoare câstiguri si de munca. Nu uitati ca nativii Capricorn nu renunta niciodata!

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti dornici sa discutati cu toata lumea, sa faceti calatorii scurte si detineti puterea sa faceti schimbari pozitive. In weekend se iveste o idila romantica cu cineva care este mai in vârsta decât dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Indiferent ce faceti, sunteti concentrati pe bani. Vreti sa redecorati casa si sa va bucurati de compania familiei. Cu toate acestea, Marte se ascunde in spatele graficului dumneavoastra, asa ca va trebui sa stati in umbra o vreme. Nu e nicio nenorocire, totul este insa temporar.