Horoscop Cassandra: Aveţi nevoie de o schimbare de peisaj, de stimulare şi de aventură în weekend

Va concentrati pe casa si pe familie. Va simtiti mai fericiti în mediul familiar. Este o perioada prielnica pentru a va redecora casa. În weekend planificati o petrecere unde invitatii se vor simti rasfatati.

16 dec. 2022, 20:40
Horoscop Cassandra: Aveţi nevoie de o schimbare de peisaj, de stimulare şi de aventură în weekend

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj, de stimulare si de aventura. Din fericire, astrele va ajuta sa va îndepliniti aceste dorinte, asa ca începeti sa va faceti bagajele. Este momentul perfect pentru educatie si studiu, deoarece doriti sa aflati mai multe despre lume.

TAUR 21.04-21.05: Traversati o influenta favorabila si atrageti bani prin perechea dumneavoastra, prin parteneri de afaceri sau o banca. Ati putea încerca un împrumut consistent, sa obtineti o ipoteca sau primiti o mostenire.

GEMENI 22.05-21.06: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra si asta înseamna ca veti avea nevoie de mai mult somn. Puteti, de asemenea, sa aveti mai multa obiectivitate pentru a îmbunatati relatia cu partenerul de viata.

RAC 22.06-21.07: Va veti sufleca mânecile si veti lucra din greu. Va concentrati pe eficienta, deoarece doriti sa fiti cât mai productivi posibil. S-ar putea sa fiti însa nevoiti sa lucrati dupa cerintele altcui-va. Veti avea succes pentru ca sunteti receptivi.

Zodiile care își vor îndeplini toate dorințele înainte de Crăciun. Vor primi toate lucrurile la care au visat vreodată

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Arta, mestesugurile, evenimentele sportive si momentele de relaxare petrecute alaturi de cei dragi sunt alegerile perfecte pentru aceasta saptamâna. Profitati de oportunitati pentru a va exprima talentul creativ.

FECIOARA 23.08-22.09: Va concentrati pe casa si pe familie. Va simtiti mai fericiti în mediul familiar. Este o perioada prielnica pentru a va redecora casa. În weekend planificati o petrecere unde invitatii se vor simti rasfatati.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Mercur este în Casa Comunicatiilor, asa ca veti fi nerabdatori sa vorbiti cu altii si sa-i luminati cu ideile dumneavoastra. Sunteti diplomati si distractivi. Acum veti realiza cât de multa dragoste exista în jurul dumneavoastra.

SCORPION 23.10-21.11: Parcurgeti o perioada când banii si câstigurile vor fi pe culmi. Veti avea oportunitatea de a va examina averea si bunurile. Poate asa va clarificati daca ceea ce detineti va face viata mai usoara sau va împovareaza. Dumneavoastra hotarâti!

Citește și: Horoscop chinezesc 2023. Predicţii pentru toate zodiile în Anul Iepurelui de Apă

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele este în semnul dumneavoastra, oferindu-va sansa de a va reîncarca bateriile. Parcurgeti o perioada când faceti o impresie minunata celorlalti. Mercur va face mai vorbareti si dornici sa socializati cu toata lumea. Succes!

Horoscop CassandraCAPRICORN 22.12-19.01: Va doriti sa fiti singuri si sa contemplati. Este fereastra perfecta pentru a stabili obiective pentru noul an care urmeaza. La urma urmei, acestea va ofera mai multa claritate în luarea deciziilor viitoare si sentimentul de siguranta.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamâna aceasta veti interactiona mai mult cu prietenii. Este un moment prielnic pentru a lucra cu altii si pentru a examina rolul pe care cei mai buni prieteni îl au în viata dumneavoastra. In weekend petreceti alaturi de familie.

PESTI 19.02-20.03: Soarele este în vârful graficului dumneavoastra, aruncându-va în centrul atentiei. Sefii, parintii profesorii si prietenii va vor vedea ca fiind competenti si inteligenti chiar daca nu faceti nimic special. Acum puteti face planuri pentru viata profesionala.

Sursa: magazin.ro