Horoscop Cassandra. Ce zodii vor avea un weekend de pus în ramă

Sfârşitul de săptămână aduce multe veşti bune pentru o zodie. După zile încărcate la serviciu şi mici certuri în familie, sâmbătă şi duminică astrele s-au aliniat pentru un weekend perfect.

09 apr. 2022, 08:40
Horoscop Cassandra. Ce zodii vor avea un weekend de pus în ramă
Horoscop Casandra

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamana provocatoare si din acest motiv o sa va simtiti putin neputinciosi. Veti fi in competitie cu cineva, fie ca este o prsoana sau un grup. In weekend ar trebui sa aveti mai multa grija de propria sanatate.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti destul de activi si ambitia este pe culmile cele mai inalte. Relatiile cu propriii copii sunt tensionate, in special joi si vineri. Respectati-le autoritatea, altfel cineva s-ar putea revolta. Nu ii subestimati niciodata!

Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor
GEMENI 22.05-21.06: Pe masura ce saptamana avanseaza va veti simti atrasi intre cerintele casei, ale familiei si cele ale carierei dumneavoastra, ale lumii exterioare. Evitati subiectele controversate, cum ar fi politica, religia si problemele rasiale.

Horoscop Cassandra RAC 22.06-21.07: Sunteti iubitori de libertate, vreti sa calatoriti, sa faceti doar ce va place si sa vizitati locuri noi. De asemenea, doriti sa explorati noi cai in domeniul publicarii, invatamantului superior si mass-media. Singura problema este ca va veti confrunta cu intarzieri.

LEU 22.07-22.08: In aceste zile va concentrati puternic pe bani si mai ales pe responsabilitatile fata de altcineva care va afecteaza bugetul. Din fericire sunteti puternici si de nestapanit, ceea ce inseamna ca puteti face fata tuturor situatiilor ce va ies in cale.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Vreti sa faceti cat mai multe, iar cei din jur va vor sprijini. Saptamana aceasta provocarea va fi cu prietenii apropiati, persoana iubita si partenerii. Evident, rabdarea va fi cel mai bun aliat al dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza cateva zile obositoare pentru dumneavoastra. Incercati sa rezolvati cat mai multe si sa scapati de probleme muncind din greu. Amintiti-va doar ca sunteti pe placul celor din jur, asa ca nu va straduiti in zadar sa demonstrati ceea ce este imposibil.

SCORPION 23.10-21.11: Activitatea de pe frontul de acasa este un adevarat haos. Va atrag mai mult redecorarea si modificarea anumitor spatii, iar pentru a duce la bun sfarsit totul va trebui sa aveti multa rabdare cu membrii familiei.

Horoscopul banilor. Ce zodii îşi umplu portofelele în această săptămână.

SAGETATOR 22.11-21.12: Debordati de energie, iar acest lucru va va ajuta sa rezolvati obiectivele legate de casa, familie si de viata privata. Oamenii va vor observa mai mult ca de obicei, desi nu faceti nimic deosebit pentru a iesi in evidenta.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti lucruri de facut, locuri de vizitat si oameni de vazut. Calatoriile scurte, intalnirile, comisioanele plus cititul si scrisul sunt doar cateva motive pentru care merita sa va zbateti. Veti cheltui bani pe lucruri frumoase, pentru dumneavoastra si cei dragi.

VARSATOR 20.01-18.02: Orice fel de energie fizica va va aduce beneficii in aceasta saptamana, deoarece va va oferi sansa de a elimina orice este rau in jurul dumneavoastra. Puteti cumpara cu incredere bunatati pentru garderoba personala. Veti fi inspirati.

PESTI 19.02-20.03: Treceti prin cateva situatii in care va veti gasi in dezacord cu ceilalti. S-ar putea sa fiti prea nerabdatori cu partenerii, cu prietenii apropiati si chiar cu dumneavoastra. Cel mai bun mod de a gestiona acest lucru este sa demonstrati toleranta, bunatate si rabdare, scrie magazin.ro.