Horoscop Cassandra. Ciclon polar în relaţii, se schimbă radical situaţia în amor la sfârşitul săptămânii

Weekendul aduce derivă, se produc schimbări serioase în cupluri, pot interveni divorţuri sau despărţiri dureroase.

18 nov. 2022, 20:47
Horoscop Cassandra. Ciclon polar în relaţii, se schimbă radical situaţia în amor la sfârşitul săptămânii

Horoscop Cassandra. BERBEC 21.03-20.04: Va simtiti motivati sa realizati ceea ce v-ati pus in gand sa faceti. S-ar putea sa va simtiti obsedati de ceva. O sa constatati cat este de greu sa-i faceti pe altii sa fie de acord cu dumneavoastra si sa va urmeze ordinele.

TAUR 21.04-21.05: Soarele este vizavi de semnul dumneavoastra ceea ce va va consuma energia. Veti avea nevoie de mai mult somn si trebu-ie sa va respectati aceasta necesitate. Beneficiati de o obiectivitate sporita, care va poate ajuta sa imbunatatiti o relatie valoroasa.

GEMENI 22.05-21.06: Va simtiti brusc un pic in deriva. Ceva din mediul dumneavoastra, poate ceva legat de sanatate, va va impiedica progresul. Totusi, Soarele va da destula energie si veti realiza multe obiective lucrand din greu.

Patru zodii care au fost dezamăgite anul acesta, dar vor avea parte de schimbări în 2023
RAC 22.06-21.07: Este momentul perfect pentru a socializa cu ceilalti si de a fugi intr-o scurta vacanta. Bucurati-va de arta, teatru, evenimente sportive sau de activitati ludice legate de copii. Acestea va vor oferi satisfactii.

Horoscop Cassandra. LEU 22.07-22.08: Puneti accent pe casa, familie si viata dumneavoastra privata. Multi se vor implica in proiecte de redecorare,renovare, fiind incantati sa va faceti locuinta mai atractiva si mai functionala. O oportunitate de a va schimba in bine va avea loc in weekend.

FECIOARA 23.08-22.09: Ritmul zilelor se va accelera in aceasta saptamana si va doriti sa discutati cu vecinii,fratii si rudele, deoarece aveti ceva de spus. Poate ca veti recunoaste ca va pasa de cineva sau cat de importanta este acea persoana.

BALANTA 23.09-22.10: Va ganditi mult zilele acestea la ce aveti nevoie pentru a fi fericiti si la ce conteaza cu adevarat. Nici finantele nu va sunt indiferente si veti pune in aplicare cateva idei de a face bani. Nu va faceti prea multe planuri inaintea castigurilor.

SCORPION 23.10-21.11: Acum aveti sansa de ava reincarca bateriile pentru tot restul anului. Veti atrage oameni si oportunitati catre dumneavoastra. Tot in aceasta saptamana ar fi potrivit sa va reinnoiti garderoba sau sa va gasiti un loc de munca mai bun.

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile va stabiliti cateva obiective care va ofera o concentrare mai clara asupra a ceea ce este important pentru dumneavoastra si care va vor usura luarea deciziilor viitoare. Acestea sunt lucrurile pe care le pretuiti!

Citește și: Horoscop special: Ce emoji te reprezită în funcție de zodia ta

CAPRICORN 22.12-19.01: Va veti bucura de compania prietenilor, in special al persoanelor cu simt artistic, creativ. Va place sa faceti ca timpul sa conteze, precum si sa va distrati. Intre timp, dragostea si relatiile cu copiii va vor capta atentia.

Horoscop Cassandra. VARSATOR 20.01-18.02: Aceasta este singura perioada cand Soarele se afla in varful diagramei, stralucind asupra dumneavoastra si aruncandu-va in lumina reflectoarelor. Asta inseamna ca veti fi admirati de ceilalti chiar daca nu faceti nimic special.

PESTI 19.02-20.03: Viata a devenit mai aventuroasa si mai palpitanta, iar acum va faceti planuri pentru a va creste veniturile. Fiti foarte clari in comunicarea cu ceilalti pentru a evita neintelegerile. Daca puteti calatori spre o anumita destinatienu ezitati, duceti-va.

Sursa: magazin.ro