Horoscop special: Ce emoji te reprezită în funcție de zodia ta

În ciuda faptului că sunt foarte la îndemână, emoji-urile au primit o recenzie negativa in ultimul timp.

16 nov. 2022, 13:49
Horoscop special: Ce emoji te reprezită în funcție de zodia ta

Horoscop special: De la hieroglife și pietre runice la semne de oprire și fructe, ființele umane au folosit mult timp emoticoanele pentru a le fi la indemana.

Fiind cei mai recenti însoțitori ai noștri în limbajul scris, emoji-urile au fost folosite ca argo pentru actele sexuale și pentru traficul și consumul de droguri ilegale.

În timp ce unii susțin că emoji-urile ne îmbunătățesc de fapt abilitățile de comunicare, studiile arată că angajații care le folosesc într-un context profesional sunt văzuți de catre colegii lor ca fiind mai puțin puternici. Un utilizator Reddit  a spus recent faptul ca emoji-ul cu degetul mare în sus este „agresiv pasiv” si, devenind viral, unii oameni din generația Z au cerut anularea semnului ofensator..

În lexicul modern, emoji-urile au luat locul sentimentelor scrise datorită lui Shigetaka Kurita. Inspirat de romanele grafice japoneze și fontul Dingbats Kurita, designerul de interfață a dezvoltat setul de emoji-uri OG în 1999. Aceste prime simboluri pixelate au evoluat odată cu tehnologia și apariția dispozitivelor mobile care necesită o stenografie care poate transmite tonul prin text.

Horoscopul energiilor cu Cristina Demetrescu. Zestre astrală bogată, ce se întâmplă până la finalul lunii
După cum atestă Muzeul de Artă Modernă despre emoji, „În locul limbajului corpului, ele afirmă umanul în spațiul profund impersonal și abstract al comunicării electronice. Acum, cu peste 2.600 în uz, emoji-urile au evoluat… într-un companion esențial, global și din ce în ce mai complex al limbajului scris.”

Cuvântul emoji este o combinație a limbii japoneze pentru imagine și caracter.

În cinstea acestor pictograme ale căror nenumărate semnificații ne servesc atunci când cuvintele ne eșuează, vă oferim o listă cu zodiile sub formă de emoji.

Horoscop special: BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Palma peste fata

Ca semn de foc impulsiv și pasionat, nativii Berbec urmează de obicei un act mai întâi, apoi își cer scuze abundente pe traiectorie, o cauză și un efect cel mai bine reprezentate de față în palmă, energia potrivita a acestui emoji. Pe locul al doilea ar fi un steag roșu, ridicându-i, fluturându-i și fiind ei insisi.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Pizza

Pizza este limbajul preferat al iubirii Taurului.

Oamenii Taur se luptă în masă să-și exprime emoțiile, preferând să le suprime sau să le bolborosească de neînțeles în timp ce mestecă. Cu toate acestea, sunt destul de clare și prezente când vine vorba de nevoile lor primare; mâncare și sex. Din fericire, bietul emoji-ul „felie de pizza” are o datorie dublă ca o cerere pentru ambele situatii.

Horoscop special: VENUS in SAGETATOR 2022! 16 noiembrie – 10 decembrie 2022: Optimism, aventura, liber la iubire. Vezi pentru ce zodii!

Horoscop special: GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Ridicare din umeri

Emojiul cu umeri este energia Gemenilor întruchipată.

Gemenii se luptă cu luarea deciziilor, împărtășirea excesivă, respectarea angajamentelor și asumarea responsabilității pentru eșecurile lor frecvente, emoji-ul din umeri încapsulează această energie indecisă, neconcludentă și total lipsita de raspuns.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.