Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!

Asteptati-va saptamana aceasta la cateva surprize. S-ar putea sa va indragostiti de cineva care este „altfel”.

01 iul. 2023, 09:01
Horoscop Cassandra. Cum începe iulie pentru fiecare zodie: cine munceşte din greu, cine primeşte primă de vacanţă!

Horoscop Cassandra. BERBEC 21.03-20.04: Dorinta de a redecora si de a face locul in care stati mult mai atractiv se poate implini, mai ales ca un castig financiar neasteptat v-ar putea ajuta. Un eveniment legat de familie va avea loc in curand. Pregatiti-va!

TAUR 21.04-21.05: Este posibil sa faceti mai multe cumparaturi decat de obicei sau sa descoperiti o modalitate de a va creste veniturile. Totodata veti observa ca in jurul dumneavoastra exista multa dragoste si acest lucru va va bucura.

GEMENI 22.05-21.06: In aceste zile veti atrage bani catre dumneavoastra, acesta fiind un motiv pentru a cumpara articole elegante si luxoase. Veti simti nevoia sa comunicati mai mult, mai ales ca vreti sa impartasiti cat sunteti de entuziasmati.

RAC 22.06-21.07: Imaginea pozitiva pe care o emanati este motivul pentru care cei din jur va percep a fi prietenosi si fermecatori. Desi munciti din greu pentru banii castigati, tot atat de repede ii si cheltuiti.

4 ZODII care ar putea avea ghinion în dragoste și ar putea pune capăt relațiilor

LEU 22.07-22.08: Faceti efortul sa iesiti si sa comunicati, deoarece aceasta va fi o experienta satisfacatoare. Pentru ca dispuneti de o energie fizica de invidiat, veti reusi sa terminati multe proiecte. Fiti intelepti, toleranti si mai intelegatori cu cei din jur.

Horoscop Cassandra. FECIOARA 23.08-22.09: Acum este momentul prielnic pentru a avansa, deoarece usile se vor deschide pentru dumneavoastra. Spre sfarsitul saptamanii niste planuri de calatorie s-ar putea schimba. Ele ar putea fi anulate sau amanate, sau va trebui sa calatoriti cand nu va asteptati.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana aceasta sunteti cel mai sociabil semn din zodiac. Spre norocul dumneavoastra, sefii, parintii sau profesorii va privesc cu simpatie si vor fi gata sa va ajute. Primiti vesti surprinzatoare despre o mostenire sau un bun comun.

Horoscop Cassandra. SCORPION 23.10-21.11: Asteptati-va saptamana aceasta la cateva surprize. S-ar putea sa va indragostiti de cineva care este „altfel”. De fapt, tocmai aceasta diferenta este cea care va intriga. De fapt, sunteti pe drumul cel bun pentru ca relatiile vor fi pline de satisfactii.

SAGETATOR 22.11-21.12: S-ar putea sa simtiti o oarecare tensiune fata de cei apropiati – parteneri, prieteni buni sau partenerul de viata. Compensand acest lucru, in aceste zile se vor aprinde in dumneavoastra sentimente puternice de afectiune.

Care sunt cele mai compatibile zodii. Aceste cupluri nu se vor despărți niciodată si pot muta munții din loc împreună

Horoscop Cassandra. CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti motivati sa munciti din greu si sa faceti cat mai multe lucruri posibile. Relatiile cu partenerii si prietenii apropiati vor fi calde. Surprize si schimbari neasteptate ar putea avea loc in curand, mai ales in ceea ce priveste o vacanta sau un eveniment in familie.

VARSATOR 20.01-18.02: Alocati-va mai mult timp liber pentru a va bucura de iesiri in societate, intalniri romantice sau activitati distractive legate de copii. Pentru ca sunteti intr-o dispozitie atat de buna, va veti descurca cu rabdare si pricepere, indiferent care vor fi incercarile.

Horoscop Cassandra. PESTI 19.02-20.03: Munciti din greu, asa ca nu ar fi rau sa va ganditi si la relaxare. Se pare ca oportunitatile romantice abunda in aceste zile, asa ca profitati de ele la maximum. S-ar putea sa descoperiti o noua iubire.