Horoscop Cassandra. Haos pe frontul de acasă, se lasă cu certuri

Pandemia dă pesste cap majoritatea zodiilor. Timpul mult petrecut împreună se lasă cu certuri, despărţiri şi chiar divorţuri.

26 mart. 2021, 12:13
Horoscop Cassandra. Haos pe frontul de acasă, se lasă cu certuri

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04

: Activitatea acestor zile va fi una energica si va va afecta stilul de a vorbi cu altii, in special cu rudele, fratii si vecinii. Vreti sa va exprimati ideile si ceilalti sa va asculte. Nu trebuie sa va folositi de forta ca sa va faceti auziti!

TAUR 21.04-21.05: Sunteti vrajitorul financiar al zodiacului, motiv pentru care va veti identifica cu ceea ce detineti. S-ar putea ivi insa mici dispute cu privire la proprietatea cuiva sau ati putea fi entuziasmati de o achizitie speciala.

Horoscop Cassandra GEMENI 22.05-21.06: Marte este in zodia dumneavoastra si acest lucru va va spori energia. Veti fi ca Popeye dupa ce mananca o cutie cu spanac. Va trebui insa sa fiti precauti, deoarece aveti tendinta de a deveni usor agresivi. Fiti rabdatori!

RAC 22.06-21.07: Influenta lui Marte va face sa va simtiti frustrati si nervosi. Cand incercati sa faceti impresie buna cuiva, ceva s-ar putea sa va dea inapoi si veti deveni propriul inamic. Traversati o perioada cand ar fi bine sa invatati din greseli.

Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 26-28 MARTIE 2021. Weekend cu Super Luna plina in Balanta!

LEU 22.07-22.08: Zilele acestea aveti impresia ca ii puteti conduce pe toti, insa puteti ridica standardele atat de sus incat sa va prabusiti singuri. Ar fi bine sa va coordonati dupa nevoile celorlalti si sa urmariti doar obiectivele personale.

Horoscop Cassandra FECIOARA 23.08-22.09: Marte calatoreste in partea de sus a graficului dumneavoastra, starnind ambitia mai mult decat pana acum. Va doriti sa fiti independenti in ceea ce faceti si veti urmari realizarea propriilor obiective. Succes!

BALANTA 23.09-22.10: Sunteti creativi si asta va va starni dorinta de aventura si va crea sansa de a invata ceva nou. Vreti sa vedeti locuri noi si sa intalniti oameni noi. Cum puteti face asta fara a calatori fizic? Pur si simplu prin munca creativa si prin extinderea orizontului.

SCORPION 23.10-21.11: Saptamana aceasta veti intra intr-o disputa legata de o proprietate comuna, o mostenire sau orice in legatura cu resurse comune, in special ceva legat de bani. Acest conflict s-ar putea sa aiba legatura cu bogatia cuiva apropiat.

Horoscop Cassandra SAGETATOR 22.11-21.12: Marte este situat vizavi de semnul dumneavoastra si asta inseamna ca va trebui sa fiti mai rabdatori cu partenerii de afaceri, cel de viata sau cu prietenii apropiati. Sunteti usor irascibili si trebuie sa va stapaniti mult iesirile nervoase.

CAPRICORN 22.12-19.01: Desi energia lui Marte creeaza dispute si probleme pentru multi nativi, pentru zodia dumnevoastra, urmatoarea perioada va fi utila, deoarece veti munci din greu si veti face lucrurile sa mearga mai bine. Veti fi mandri de propriile realizari!

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti increzatori, energici, decisi si dispusi sa lucrati mult. Cu toate acestea, ati putea starni cateva conflicte legate de copii. Daca acest lucru se va intampla, amintiti-va cine este adultul si aplanati disputa!

PESTI 19.02-20.03: Va puteti astepta in aceste zile la o activitate sporita si chiar la haos pe frontul de acasa. Proiecte de redecorare, mutari rezidentiale, precum si conflicte cu membrii familiei, sunt doar cateva dintre cauzele acestor probleme.

Sursa: magazin.ro