Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 26-28 MARTIE 2021. Weekend cu Super Luna plina in Balanta!

Luna plina in Balanta este despre echilibru, de aceea poti simti ca trebuie sa mai pui si stop. Dar este si despre cooperare si toleranta reciproca.

26 mart. 2021, 10:41
Horoscop WEEKEND de DRAGOSTE 26-28 MARTIE 2021. Weekend cu Super Luna plina in Balanta!

Horoscop weekend de dragoste.

Iata horoscopul de weekend 26-28 MARTIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Saptamana se incheie cu o frumoasa Super Luna plina in Balanta. Planeta care guverneaza Balanta, Venus, se afla in Berbec, alaturi de Soare, dandu-ti impuls de actiune. Pe de alta parte, Luna plina in Balanta este despre echilibru, de aceea poti simti ca trebuie sa mai pui si stop. Dar este si despre cooperare si toleranta reciproca.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend de dragoste. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Una din cele mai posibile situatii sustinute astral pentru acest weekend este startul unei povesti romantice care poate fi plina de entuziasm, adrenalina si simtire profunda. Fie ca intalnesti pe cineva la sala de sport, fie in alta parte, pasiunile comune vor fi ceva ce va leaga. Cineva nou intalnit iti poate trezi o pasiune la care nu te gandeai. Daca esti deja intr-o relatie, munca impreuna la ceva ce va leaga si va pasioneaza va ajuta sa construiti un viitor bun impreuna deci sa va consolidati legatura. Cuvantul cheie al weekendului iti este clar, da ? Pasiunea.

O noua oferta de job sau un nou interes te va ancora solid si optimist in viitor.

Horoscop weekend de dragoste. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Acesta poate fi un weekend foarte inaltator pentru tine in care vei vedea cum tu si persoana iubita va invartiti in cercuri sociale noi sau decideti sa deveniti mai implicati in varii activitati in comunitate si societate. Aspectele astrale iti ofera oportunitati sa iti faci noi prieteni care iti vor fi de mare folos in viitor. Daca esti singur, bucura-te de iesiri relaxante, fara asteptari si fara presiuni. Daca o noua relatie a fost mai mult in stationare decat sa avanseze, lucrurile vor incepe sa se imbunatateasca si sa se stabilizeze.

Horoscop săptămânal Urania. Intrarea Soarelui şi a planetei Venus în zodia Berbecului va influenţa puternic mai multe sectoare de viaţă ale zodiilor
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Puternice influente astrale ale momentului in sectorul tau social pot duce la pasiuni spumoase si la sentimente ce cresc din ce in ce mai mult. Fii deschis la orice ocazii sociale ti se prezinta pentru ca nu stii cine iti cucereste inima dintr-o privire. Daca esti intr-un cuplu, este un timp potrivit sa gestionezi aspecte ce tin de bani sau de alte teme cheie care va pot influenta legatura. Facand asta vei aduce usurare in relatie. In plus, in zilele urmatoare vei simti cum romantismul se poate dezvolta si transforma in mai multa intimitate si apropiere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ora de vară 2021. Românii dau în acest weekend ceasurile cu o oră înainte. Efectele negative pe care le vom simţi în perioada următoare!