HOROSCOP CASSANDRA. Mici neînţelegeri în weekend, câştiguri financiare la începutul săptămânii

HOROSCOP CASSANDRA. RomaniaTV.net vă prezintă previziuniel astrale pentru săptămâna viitoare. 

RomaniaTV.net
01 aug. 2019, 13:24
HOROSCOP CASSANDRA. Mici neînţelegeri în weekend, câştiguri financiare la începutul săptămânii

BERBEC 21.03-20.04: La inceputul saptamânii apare o surpriza placuta legata de casa, familie sau ceva referitor la o afacere imobiliara. Se poate ca o cunostinta mai veche sa se intoarca in viata dumneavoastra.

TAUR 21.04-21.05: Va fi o saptamâna plina de surprize, intâlniri placute si schimbari in bine. Câteva rude pe care nu le-ati mai vazut de ceva vreme va fac o vizita. In weekend, va veti razvrati din cauza unei mici neintelegeri care se calmeaza rapid.

GEMENI 22.05-21.06: Chiar de la inceputul saptamânii veti obtine bani sau o crestere salariala. S-ar putea chiar sa va cumparati ceva foarte modern, cu care sa va mândriti. Poate fi vorba de o masina sau o bijuterie scumpa.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile ceva va va surprinde placut si va va incânta. S-ar putea sa va faceti noi prieteni sau sa participati la o petrecere. Fiti prevazatori pâna la sfârsitul saptamânii, mai ales cu banii si cu semnarea unor acte importante.

LEU 22.07-22.08: Acum este momentul perfect pentru finalizarea unor proiecte mai vechi. Dispuneti de energie suficienta, necesara pentru a duce la bun sfârsit tot ce v-ati propus. In weekend ati putea descoperi unele mici neintelegeri cu un parinte. Fiti rabdatori!

FECIOARA 23.08-22.09: La inceputul saptamânii va veti indragosti, iar jumatatea dumneavoastra vi se va parea incântatoare. Evitati confruntarile din weekend, deoarece, oricât ati incerca, nu exista niciun avantaj pentru dumneavoastra.

BALANTA 23.09-22.10: Sefii sau unul dintre parinti va fac o surpriza placuta si s-ar putea sa primiti o recompensa sau sa fiti laudati. Se va intâmpla ceva ce va sporeste reputatia in ochii celorlalti. Exista insa un mic conflict cu un prieten. Fiti precauti!

SCORPION 23.10-21.11: Se iveste o sansa neasteptata de a calatori sau de a beneficia de o forma de a va spori educatia. Va napadesc câteva amintiri legate de fiinta draga si deveniti bruc nostalgici. La sfârsitul saptamânii va trebui sa rezistati nevoii de a va razvrati.

SAGETATOR 22.11-21.12: Calatorii zodiacului se pot confrunta cu tot felul de intârzieri, confuzii, orare si itinerarii incurcate. Verificati temeinic totul! In weekend, un cadou surpriza, o binefacere sau o favoare vor veni in calea dumneavoastra. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Relatiile cu prietenii vechi si cu partenerii pot fi surprinzatoare. Pot aparea litigii privind o mostenire, o proprietate comuna sau ceva legat de asigurari. Fiti atenti, uneori primul care vorbeste, acela pierde.

VARSATOR 20.01-18.02: Câteva vesti bune le primiti de la locul de munca. Ati putea obtine o crestere a veniturilor sau o avansare. Legati o noua relatie cu un coleg sau un nou colaborator, alaturi de care veti incheia multe proiecte importante.

PESTI 19.02-20.03: Este momentul perfect pentru a avansa la locul de munca. O invitatie neasteptata va va incânta si s-ar putea lega o relatie romantica. La sfârsitul saptamânii va veti ocupa cu tot felul de activitati recreative.