Horoscop Cassandra. O zodie primeşte totul pe tavă, se aliniază favorabil planetele în următoarele zile

Vreti sa socializati cu ceilalti la un nivel mai profund si sa va exprimati talentul creativ. Asteptati-va ca relatiile sa fie mai vesele si cei din jur sa-si doreasca mai multa distractie.

12 iul. 2022, 18:50
Horoscop Cassandra. O zodie primeşte totul pe tavă, se aliniază favorabil planetele în următoarele zile

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04: Vreti sa fiti activi, dar va veti petrece timpul mai mult acasa si va veti relaxa prin imprejurimile familiale, fiind atrasi de interactiuni cu fratii, rudele sau vecinii. Apreciati acum, mai mult ca oricand, frumusetea imprejurimilor de zi cu zi.

TAUR 21.04-21.05: Ritmul zilelor dumneavoastra se va accelera si veti goni de colo-colo, ocupati cu tot felul de comisioane, programari, calatorii scurte sau vizite la frati, rude si vecini. Daca va puteti strecura intr-o mica vacanta ar fi o idee grozava.

GEMENI 22.05-21.06: Vestea minunata este ca Venus s-a mutat in zodia dumneavoastra si acest lucru va face sa vreti sa ajungeti la altii. Sunteti fermecatori si diplomati, asa ca veti cauta pacea si veti rezolva din problemele cu ceilalti. Succes!

Horoscopul perseidelor, realizat de Mariana Cojocaru. Dorinţele puse în perioada perseidelor devin realitate. În ce sectoare de viaţă trebuie manifestate dorinţele pentru ca ele să se împlinească
RAC 22.06-21.07: Acum aveti sansa sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Veti atrage oameni importanti si situatii favorabile catre dumneavoastra. Este momentul prielnic pentru o promovare sau o recunoastere venita din partea colegilor de la serviciu.

LEU 22.07-22.08: Puteti folosi zilele care urmeaza pentru a va face noi planuri. Stabiliti-va niste obiective, deoarece acest lucru va va oferi o concentrare mai clara asupra a ceea ce este important pentru dumneavoastra. Veti atrage in special oameni creativi si cu simt artistic.

FECIOARA 23.08-22.09: Idealismul dumneavoastra va fi trezit, motiv pentru care ati putea cauta organizatii caritabile sau alte modalitati pentru a-i ajuta pe cei mai putin norocosi. De cate ori sunteti constienti de suferinta celorlalti, deveniti plini de compasiune.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: Soarele straluceste asupra dumneavoastra si va surpinde ca intr-un reflector magulitor. Din aceasta cauza toata lumea va va admira si va va vedea ca pe niste persoane supercapabile, chiar daca nu faceti nimic special.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti nevoie de o schimbare! Uneori trebuie sa renuntati la rutina pentru a explora mai mult lumea. Puteti alege explorarea intelectuala, motiv pentru care veti incepe sa studiati sau sa urmati cursuri noi, in detrimentul calatoriilor.

Cea mai intensa Super Luna plina a anului 2022! Ce frici aduce Luna plina in Capricorn din 13 iulie!
SAGETATOR 22.11-21.12: Saptamana aceasta toate relatiile merg spre calificativul extraordinar. Puteti folosi aceste zile pentru a remedia relatiile dificile si neintelegerile. Va veti implica mai mult si in problemele financiare sau in situatia unei proprietati comune.

Horoscop Cassandra CAPRICORN 22.12-19.01: Fiti inteligenti, respectuosi si politicosi atunci cand sunteti fata-n fata cu autoritatile. Tineti minte: prima pierdere este cea mai ieftina. Lasati-o sa se duca! Ceea ce functioneaza trebuie sa faca parte din viata dumneavoastra, astfel incat sa progresati.

VARSATOR 20.01-18.02: Va fixati stacheta destul de sus si vreti sa fiti productivi. Practic, doriti sa va gestionati mai bine viata. Venus va va aduce recompense atragand activitati distractive, iesiri in societate, vacante si tot felul de jocuri alaturi de copii, scrie magazin.ro.

PESTI 19.02-20.03: Vreti sa socializati cu ceilalti la un nivel mai profund si sa va exprimati talentul creativ. Asteptati-va ca relatiile sa fie mai vesele si cei din jur sa-si doreasca mai multa distractie. In weekend puneti in aplicare cateva proiecte atractive legate de casa. Succes!