HOROSCOP CASSANDRA. Reflectoare pe anumite zodii în weekend, cele mai mici defecte vor ieşi la iveală

HOROSCOP CASSANDRA. Astrele s-au aliniat frumos la sfârşitul săptămânii, dar nu pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 05:51
HOROSCOP CASSANDRA. Reflectoare pe anumite zodii în weekend, cele mai mici defecte vor ieşi la iveală

BERBEC 21.03-20.04: Vreti sa va folositi de mintea agila pentru a scrie, a citi sau pentru jocuri care necesita concentrare mai mare. Totusi, in viata dumneavoastra exista multa agitatie legata de locuinta si de membrii familiei.

TAUR 21.04-21.05: Discutiile despre familie vor fi tactice si diplomatice, deoarece apreciati ce se intâmpla in jurul dumneavoastra. Important este ca veti realiza frumusetea imprejurimilor, precum si cu câta dragoste sunteti inconjurati de cei dragi.

GEMENI 22.05-21.06: Va place sa invatati si sa cunoasteti oameni noi. S-ar putea chiar sa alocati bani suficienti pentru dumneavoastra, ceea ce va va ispiti sa deveniti extravaganti. Este o saptamâna buna pentru investitii financiare!

RAC 22.06-21.07: Veniturile si problemele financiare continua sa va preocupe in aceste zile. Ati putea face cumparaturi mai mult ca de obicei sau niste negocieri comerciale nu tocmai inspirate. Veti avea insa succes datorita lui Venus care va va indulci cuvintele.

LEU 22.07-22.08: Sunteti iteresati de tot ce este in jurul dumneavoastra si mintea va alerga de la un subiect la altul. Trebuie insa sa va creati o lista de prioritati, deoarece nu puteti face totul. Dorinta de a explora si de a invata lucruri noi este puternica, asa ca acumulati cu usurinta.

HOROSCOPUL TOAMNEI. 3 zodii care sigur vor avea noroc până la finalul anului

FECIOARA 23.08-22.09: Cercetati sau gasiti solutii la probleme vechi pe care le-ati lasat nerezolvate de ceva vreme. Va preocupa situatia financiara, mai ales ca veti cauta sa plecati in vacanta cât de curând. La sfârsitul saptamânii se poate ivi o noua relatie romantica.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamâna aceasta va veti bucura de compania unor prieteni mai tineri si veti primi destula energie ca sa va ocupati de obiectivele dumneavoastra. Va imbunatatiti relatiile, dar trebuie sa tineti cont sa nu le puneti in pericol pentru un simplu moft.

SCORPION 23.10-21.11: Parcurgeti o perioada buna si sunteti atât de stralucitori, ca atunci când asupra dumneavoastra este un reflector puternic. Este timpul sa va faceti planuri pentru viata profesionala sau pentru a avansa in cariera.

SAGETATOR 22.11-21.12: Este cel mai bun moment al anului pentru a explora locuri noi si a invata. Sunteti curiosi de fel, asa ca cercetati in amanunt ceea ce va intereseaza si veti dobândi noi cunostinte. Puteti primi cadouri sau alte beneficii de la persoana iubita.

CAPRICORN 22.12-19.01: Ati putea intâlni pe cineva care sa va tulbure putin linistea interioara. Din fericire, apreciati partenerii si prietenii adevarati. Cu toate acestea, in viata profesionala exista o multime de motive care ar putea crea tensiune in familie.

VARSATOR 20.01-18.02: Acum va puteti clarifica anumite sentimente legate de persoana iubita sau fata de un partener. Daca cineva nu este insa de acord cu dumneavoastra, sunteti gata sa va aparati. Ar trebui sa acceptati si o opinie venita de la altii.

PESTI 19.02-20.03: Pentru dumneavoastra urmeaza o saptamâna când veti realiza foarte multe, mai ales ca la locul de munca va intelegeti bine cu colegii. Veti fi mai competitivi ca de obicei si dispuneti de o mare energie pe care o veti folosi in tot ce intreprindeti. Succes!