Horoscop Cassandra. Sfârşitul de săptămână aduce fluturi în stomac şi cumpene financiare

Ritmul vietii decurge mult mai rapid decat sunteti obisnuiti la sfarsit de saptamana. Apar si multe cheltuieli neplanificate.

16 apr. 2021, 08:59
Horoscop Cassandra. Sfârşitul de săptămână aduce fluturi în stomac şi cumpene financiare

Horoscop Cassandra BERBEC 21.03-20.04:

Aveti incredere in propriile idei si va doriti sa experimentati cateva povesti cu iz paranormal. Este insa o saptamana potrivita pentru reinnoirea garderobei. Evitati insa ziua de marti si joi, pentru ca nu sunt tocmai potrivite pentru cumparaturi.

TAUR 21.04-21.05: In aceste zile veti fi agresivi in cautarea ideii de a castiga bani, a economisi si, ca o ironie, a-i cheltui. Va veti bucura de schimburi de informatii cu semeni mai tineri ca dumneavoastra. Bineinteles, oamenii va vor admira.

GEMENI 22.05-21.06: Acum aveti sansa sa aratati lumii de ce sunteti in stare. Evident, veti fi mai luptatori pentru propriile drepturi. Veti impartasi cunostintele cu oamenii din jur. Va veti bucura de relatii calde cu prietenii.

RAC 22.06-21.07: Sunteti dornici sa acumulati mai multe cunostinte si experiente noi. Vreti sa calatoriti si sa aflati mai mult despre lume. Va preocupa conversatiile despre filozofie, culturi diferite si credinte fascinante.

Horoscop Cassandra LEU 22.07-22.08: Va doriti sa faceti o schimbare de peisaj si va inspira orice expunere la o alta cultura, in special arta altor tari si a diferitelor popoare. Preocuparile se indreapta si spre realizarea catorva obiective importante.

FECIOARA 23.08-22.09: Lucrurile se transforma in avantajul propriu sau intr-un mod profitabil pentru dumneavoastra. Nu puteti ignora situatia financiara care acum va favorizeaza. Prin urmare, faceti un efort pentru a explora aspectele financiare pe care doriti sa le solutionati.

Horoscop Cassandra BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile aveti nevoie de mai mult somn pentru a va reface. Respectati-va aceasta nevoie daca doriti sa va simtiti energici. Intre timp, sunteti dornici sa munciti creativ si intelectual mai mult ca de obicei.

SCORPION 23.10-21.11: Veti realiza multe in aceasta saptamana, in special pentru ca vreti sa munciti. Va doriti sa fiti mai eficienti si mai bine organizati in orice faceti. Va veti spori capacitatea de a realiza mai mult deoarece aveti mai multa autodisciplina decat orice alt semn zodiacal.

Horoscop Mihai Voropchievici aprilie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate
SAGETATOR 22.11-21.12: Simtiti dorinta de a va exprima printr-o activitate creativa. Vreti sa deschideti cat mai multe cai posibile pentru a explora momente bune si distractive. Acesta este si motivul pentru care va veti bucura de concerte si creatii de arta.

CAPRICORN 22.12-19.01: Fara indoiala ca nu sunteti surprinsi sa vedeti ca acasa, familia continua sa fie principalul obiectiv al preocuparilor dumneavoastra. Acest lucru se poate datora faptului ca sunteti mai implicat decat de obicei ca parinte.

Horoscop Cassandra VARSATOR 20.01-18.02: Ritmul vietii decurge mult mai rapid decat sunteti obisnuiti iar atentia dumneavoastra se indreapta catre prieteni, vecini, rude sau asociati de afaceri. Oricum, sunteti dornici sa studiati si sa invatati mai mult ca de obicei.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta va ganditi indeosebi la bani, la fluxul numerar si la castiguri. Un lucru este bun, deoarece acum aveti abilitatea de a atrage sume frumusele. Nu aveti nicio retinere sa vorbiti si sa va aparati propriile interese.

Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. Atmosfera optimista, dar nu petntru toate zodiile

Sursa: magazin.ro